Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Μεγάλη νίκη για την Ακαδημία των σπορ με 31-25 επί της Αναγέννησης Βύρωνα

Πηγή: http://www.thebest.gr/
Με το δεξί μπήκε στο νέο έτος η Ακαδημία των Σπορ Πάτρας σημειώνοντας μεγάλη και δίκαιη νίκη μέσα στο Κουκούλι με σκορ 31-25 επί της Αναγέννησης Βύρωνα για το πρωτάθλημα της Α2 Eθνικής κατηγορίας ανδρών, μέσα σε μια καυτή έδρα με την ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι περίπου 200 οπαδοί της.
Ο αγώνας κύλησε γκολ γκολ μέχρι το 18΄ (7-7), αλλά από εκεί και πέρα μίλησε η εμπειρία των Πατρινών που άρχισαν να ανοίγουν την ψαλίδα στο σκορ και να καταφέρουν να κλείσουν το ημίχρονο με 13-9 υπέρ τους.
Η συνέχεια στο β΄ ημίχρονο δεν άλλαξε η διαφορά στο σκορ έφτασε μέχρι τα 7 γκολ στο 39΄ (20-13) οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με παίκτη πάνω στον Ανδρέα Τρουπή να κλείσουν την ψαλίδα του σκορ, αλλά μάταια.
Η βοήθεια των παικτών του πάγκου του Γιάννη Παπαγιαννόπουλου ήταν η διαφορά των δύο ομάδων μιας και Αλέξανδρος Κοκοής και Κώστας Διαμαντόπουλος σημείωσαν έξι κρίσιμα γκολ και μαζί με καίριες αποκρούσεις του τερματοφύλακα Τάσου Διαμαντόπουλου βοήθησαν την ομάδα τους όταν έπρεπε και πήραν μια πολύ σημαντική νίκη επί ενός έμπειρου αντιπάλου που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.
Για άλλη μια φορά Α.Τρουπής και Α. Παπαγιαννόπουλος ήταν δεινοί εκτελεστές των αντιπάλων τους, ενώ από τους φιλοξενούμενους διακρίθηκαν οι Ζήσης και Τσοβίλης που σημείωσαν από 8 γκολ αντίστοιχα .
Τα 10λεπτα: 3-3, 8-7, 13-9, 20-14, 25-20,31-25.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Γ. Παπαγιαννόπουλος):Τ. Διαμαντόπουλος, Παπαπαύλου, Σακελλαρόπουλος 4, , Τριανταφύλλου, Παναγιωταρόπουλος , Τρουπής 7, Δεμίρης 2, Μακρυδάκης, Αλ. Παπαγιαννόπουλος7, Β. Σινούρης 1, Σ. Παπαγιαννόπουλος 4, Καραβανίδης, Κ. Διαμαντόπουλος 4, Φετεκέκης, Ιμέρ, Κοκοής 2.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡ:(Ν. Δρεττάς):Δρόλιας, Μίχος, Ζήσης 8,Μπακόπουλος, Βαλαβάνης 1, Καλογερόπουλος, Κορώνης, Στρούζας, Τσοβίλης 8, Αγγελής, Γκλαβόπουλος 1, Κελεπούρης, Κακαβογιάννης 5, Κρεμόνας 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου