Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Προβάδισμα παραμονής για τον Άρη Νικαίας

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr
 
Μετά από ένα σκληρό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο Άρης Νίκαιας πήρε σπουδαία νίκη με 21-20 επί του Πανελληνίου στο κλειστό της Νίκαιας και πήρε προβάδισμα παραμονής στην κατηγορία σε σχέση με τον αντίπαλο του. Ο Μάριος Τζανακάκης με 15 επεμβάσεις ήταν κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους, ενώ οι γηπεδούχοι που επιστράτευσαν στο φινάλε ψυχή και πειθαρχία, κορυφαίοι ήταν ο τερματοφύλακας Χρόνης (16 αποκρούσεις) και οι Λεωνίδας, Μελετάκος που σημείωσαν κρίσιμα γκολ.
Ο κορυφαίος του Πανελληνίου, τερματοφύλακας Μάριος Τζανακάκης με 15 επεμβάσεις σχολίασε: «Ξεκίνησε όπως το περιμέναμε. Τα ίντερ μας ήταν εύστοχα. Παίζαμε καλή άμυνα. Κάπου στο 20-25 
χάσαμε την συγκέντρωση μας, ο Άρης έκανε το παιχνίδι του. Φταίμε εμείς που δεν κρατήσαμε την πολύτιμη διαφορά που είχαμε χτίσει. Ο Άρης έπαιξε πιο δυνατά και φάνηκε πως το ήθελε πιο πολύ».
Ο τεχνικός του Άρη Τάκης Μελετάκος, είπε: «Έπρεπε σε αυτό το ματς να διαχειριστούμε τα προβλήματα μας. Ήταν ένα ματς που και ο Πανελλήνιος ήταν πολύ καλός. Εμείς στο τέλος όμως δείξαμε μεγαλύτερη ψυχραιμία. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ήταν ένα κομβικό, αλλά όχι καθοριστικό παιχνίδι. Υπάρχει ένας ολόκληρος δεύτερος γύρος. Θεωρώ ότι η παραμονή μπορεί και να κριθεί πάνω από τους 10 πόντους φέτος. Θα είναι πολύ δύσκολη η μάχη».
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 21-20
Τα δεκάλεπτα: 2-4, 4-8, 10-11 (ημχ.), 13-14, 17-16, 21-20
ΑΡΗΣ (Τάκης Μελετάκος): Ρηγάκης 3, Κουρής, Γαλανάκης, Μελετάκος 6, Μπαρμαράκης, Γιουρούκης, Μαλανδρένιας, Καραστέργιος, Χατσίκας 4, Μπουλούμπασης 1, Μανουσέλης, Μουρελάτος, Λεωνίδας 6, Κλημανόγλου 1, Χρόνης, Γραμματικόπουλος.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Δημήτρης Σκάρλος): Τζανακάκης, Βασιλόπουλος 5, Σκοδριάνος, Δημήτρουλας 4, Πανταζής, Παπανίκος, Ξηρός, Σαμαράς 6, Παρασκευαϊδης, Κρητικός, Χελιώτης, Μπαρίκος, Αιβάζης, Κουρής, Σομπιρακούλ 2, Ουρόσεβιτς 3.
Διαιτητές: Σκλαβενίτης- Βήτας, δίλεπτα: 2-5, πέναλτι: 0/1-2/2, Κόκκινη: 49:46 Δημήτρουλας (τρία δίλεπτα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου