Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Σοκ με Μάστορα. Ρήξη πρόσθιου χιαστού η διάγνωση

Πηγή: http://www.diomidis-handball.grΚαταστροφικό για την ομάδα μας αποδείχτηκε ένα ακόμη camp της Εθνικής ομάδας, μιας και έχει γίνει συνήθεια να τραυματίζεται σοβαρά ένας παίκτης του Διομήδη.Αυτή την φορά ο άτυχος ήταν ο Γιώργος Μαστορόγιαννης. Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Ισραήλ τραυματίστηκε στο γόνατο και χθες βγήκαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, τα οποία ήταν άκρως απογοητευτικά. Ρήξη πρόσθιου χιαστού είναι το πόρισμα της μαγνητικής και ο διεθνής μας παίκτης κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγηθεί στο χειρουργείο χάνοντας το υπόλοιπο της σαιζόν.
Σήμερα ο Γιώργος θα εξεταστεί από τον γιατρό κύριο Πατσόπουλο με την ευχή η τελική διάγνωση να 
αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας. Όπως και να έχει πάντως, το πλήγμα είναι πολύ μεγάλο για την ομάδα μας, καθώς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του βασικού και μοναδικού της playmaker. Αν συνυπολογίσουμε και τον τραυματισμό του Δεληγιάννη, ο οποίος θα απουσιάσει για αρκετό διάστημα ακόμα, τότε η κατάσταση γίνεται πολύ στενάχωρη.
Η δυσαρέσκεια και ο προβληματισμός στις τάξεις της ομάδας μας είναι έντονος, καθώς είναι ένας ακόμα μεγάλος τραυματισμός που προέρχεται από υποχρεώσεις των αθλητών μας στις Εθνικές ομάδες. Είναι ειλικρινά θέμα βαθύτερης ανάλυσης κατά πόσο είναι ωφέλιμη αυτή η επιπλέον επιβάρυνση με συνεχόμενα δυνατά φιλικά παιχνίδια εν μέσω μάλιστα σκληρής προετοιμασίας των αθλητών με τις ομάδες τους.
Τέλος πάντων, αυτό που προέχει τώρα είναι η υγεία του αθλητή μας. Η ομάδα έχει το μέταλλο πλέον και τα αντανακλαστικά να ξεπερνάει δυσάρεστες καταστάσεις. Περαστικά Γιώργο και να γυρίσεις γρήγορα κοντά μας. Όλη η οικογένεια του Διομήδη είναι δίπλα σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου