Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Ήττα για την εθνική από το Ισραήλ 29-31

Πηγή: http://www.handball.gr Γράφτηκε από ΓΙΩΡΓΟ ΤΑΚΗ
Εθνική ομάδα των Ανδρών ηττήθηκε με 31-29 από το Ισραήλ στο κλειστό του Λαυρίου στο δεύτερο φιλικό της παιχνίδι στο πλαίσιο του καμπ προετοιμασίας που πραγματοποιεί. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε αρκετά προβλήματα στην αμυντική του λειτουργία σε σχέση με το χθεσινό παιχνίδι, δεχόμενο 8 παραπάνω τέρματα, ενώ στην επίθεση είχε καλύτερη παρουσία. Κέρδος για την Εθνική ομάδα ήταν η παρουσία των νέων παικτών (Τσάτσος, Παλάσκας, Γιαννόπουλος, Τζηράς) με τους δύο πρώτους να έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, πετυχαίνοντας τρία και δύο γκολ αντίστοιχα. Η ήττα από το Ισραήλ και η πολύ καλή παρουσία της αντιπάλου ομάδας καταδεικνύει πόσο δυνατά ήταν αυτά τα φιλικά για την «γαλανόλευκη» και πόσο σημαντικά θα βοηθήσουν το προπονητικό τιμ να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τα επίσημα παιχνίδια.
Δηλώσεις
Γιώργος Κρανάκης (Ομοσπονδιακός τεχνικός): «Σήμερα το Ισραήλ ήταν καλύτερο από εμάς. Δεν επιτρέπεται να έχουμε τέτοια παρουσία εντός έδρας και να μην έχουμε την υπεροχή. Ο αντίπαλος φάνηκε πως το ήθελε περισσότερο. Πρέπει κάθε παίκτης που καλείται στην Εθνική να δίνει το 110%. Αυτό δεν έγινε σήμερα και σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έχεις τύχη, ειδικά όταν μιλάμε αγώνα τέτοιου επιπέδου».
Ντράγκαν Τζούκιτς (προπονητής Ισραήλ): «Το πρωί επισκεφτήκαμε το Μουσείο της Ακρόπολης και είπα στους παίκτες μου ότι αυτό το Έθνος έχει τεράστια κουλτούρα και πάθος και είναι μαχητές σε κάθε παιχνίδι. Δεν πρόκειται να μας χαριστούν ούτε λεπτό ακόμα και αν πρόκειται για φιλικό, οπότε πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα από χθες. Αυτό κάναμε και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το πνεύμα και την μαχητικότητα που δείξαμε. Ήταν δύο πολύ δυνατά τεστ και χαίρομαι που εγκαινιάσαμε αυτή την συνεργασία με την Ελλάδα».
Δημήτρης Τζιμούρτος (δεξιός εξτρέμ): «Ήταν ένα ματς που εξαρτιόταν από εμάς. Δεν ήμασταν καλοί. Είμαστε απογοητευμένοι από την εικόνα μας. Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε δυνατά στο ματς και ξυπνήσαμε πολύ αργά».
Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου (πίβοτ): «Κακό παιχνίδι. Ο καθένας ξέρει τι λάθη έκανε. Πρέπει να τα διορθώσουμε. Προχωράμε μπροστά».
ΕΛΛΑΔΑ- ΙΣΡΑΗΛ 29-31
Τα δεκάλεπτα: 2-4, 5-9, 13-15 (ημχ.), 18-20, 23-25, 29-31
ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Κρανάκης): Τσάτσος 3, Γιαννόπουλος, Τζιμούρτος 6, Μαστορογιάννης 3, Μάλλιος 1, Γεωργιάδης Δ. 1, Βασιλάκης 2, Γεωργιάδης Γ., Χαλκίδης, Σανίκης, Καρυπίδης 6, Παπαδόπουλος, Μεγαλοοικονόμου 2, Τζηράς, Γουργούμης, Μαραγκός 3, Παλάσκας 2.
ΙΣΡΑΗΛ (Ντράγκαν Τζούκιτς): Γιάκοφ, Μέιντοβιτς, Σικιόσι, Πόμεραντζ Γκιλ, Κόχεν, Σμόλερ 4, Πέρετζ, Πόμεραντζ Χεν 9, Φρίντμαν, Τούρελ 6, Μάζκι, Σισένσκο 1, Ρόζενταλ 6, Νάθαν 3, Ντάβντα 2, Στρίντομ, Σιμόνι, Καπόν.

Διαιτητές: Ανταλής- Τσάμος, δίλεπτα: 2-2, πέναλτι: 5/5-2/2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου