Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

2o τουρνουά ηλικιακών 'Ο.Φ.Ν.Ι. 2013'

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.grΓια δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Ο.Φ.Ν. Ιωνίας διοργάνωσε με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, το διήμερο 4-5 Ιανουαρίου 2013, το καθιερωμένο πλέον γιορτινό τουρνουά παγκορασίδων-κορασίδων στο κλειστό γυμναστήριο Ν.Ιωνίας. Το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ο.Χ.Ε. κ. Χατζηιωάννου Παντελής και ο πρόεδρος της Ε.Σ.Χ.Α. κ. Κοντογεώργος Θανάσης οι οποίοι συνεχάρησαν τα παιδιά και τους μοίρασαν τα δώρα και τα διπλώματά τους. Ιδιαίτερη ευχαριστήρια αναφορά πρέπει να γίνει στην ομάδα των Χανίων και στην προπονήτρια τους κα. Ότοβιτς Νατάσα που καταφέρνουν πάντα παρά την μεγάλη απόσταση και τις εκάστοτε δυσκολίες να τιμούν με την παρουσία τους το τουρνουά.
Μετά το τέλος του τουρνουά και της βράβευσης των ομάδων πραγματοποιήθηκε αγώνας μεταξύ 
προπονητών και γονέων με τα παιδιά. Η υλοποίηση τέτοιων διοργανώσεων αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία διεξαγωγής αγώνων πέρα του πρωταθλήματος για να χαίρονται το άθλημα τα παιδιά, οι προπονητές που τους προσφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους από το χώρο αλλά και οι γονείς τους που τόσο τα στηρίζουν.
Ο σύλλογος της Νέας Ιωνίας να ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά με την ευχή να είναι πάντα δίπλα σε αυτές τις προσπάθειες.
Συμμετείχαν οι ομάδες:
Ο.Φ.Ν.Ι. Ι
Ο.Φ.Ν.Ι. ΙΙ
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Ε.Α.Χ. ΧΑΝΙΩΝ
Τα αποτελέσματα:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/1/2013

Ο.Φ.Ν.Ι. Ι – Ε.Α.Χ. ΧΑΝΙΩΝ 18 – 11
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 11 – 3
Ε.Α.Χ. ΧΑΝΙΩΝ – ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 15 – 7
Ο.Φ.Ν.Ι. ΙΙ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 9 – 11
Ο.Φ.Ν.Ι. Ι – ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 15 – 9
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – Ε.Α.Χ. ΧΑΝΙΩΝ 13 – 14
ΣΑΒΒΑΤΟ 5/1/2013
Ο.Φ.Ν.Ι. – Ε.Α.Χ. ΧΑΝΙΩΝ 32 – 9
Ε.Α.Χ. ΧΑΝΙΩΝ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 13 -17
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – Ο.Φ.Ν.Ι. 8 - 14
Ο.Φ.Ν.Ι. – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 14 – 5
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΥΣΤΟΧΙΑΣ
1.ΜΑΡΙΑ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
2.ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΙΩΜΙΔΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ
1.ΝΑΣΙΑ ΤΣΙΜΟΥΡΑ Ο.Φ.Ν.Ι.
2.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Οι προπονητές των ομάδων που συμμετείχαν δήλωσαν τα εξής:
Κουτρούλης Κίμωνας (Ο.Φ.Ν.Ι.): «'Ηταν δυο μέρες γεμάτες από αγώνες, χαρά και προσπάθεια από τα σωματεία να αναδείξουν το γυναικείο Handball. Στη Ν.Ιωνία φέτος έχουμε γεμίσει όλα τα ηλικιακά τμήματα με παιδιά. Προμίνι, Μινι, Παγκορασίδες, Κορασίδες, Νεάνιδες. Πράγμα καθόλου εύκολο ακόμα και για ομάδες που πρωταγωνιστούν στην Α Εθνική. Έχουμε την τύχη στο σύλλογο μας να έχουμε αρωγούς σε όλη αυτή την προσπάθεια την διοίκηση και τους προπονητές Θανάση Κοντογέωργο, Παντελή Χατζηιωάννου, Σοφία Ναϊσίδου, Κώστα Τσαβδαρίδη, Βαγγέλη Ματζόπουλο. Να ευχαριστήσω τους γονείς που χωρίς την βοήθεια τους όλα θα ήταν πιο δύσκολα».
Ντιντερέγκερ Γιώργος (Ηλιούπολη): «Αυτές οι εκδηλώσεις πρέπει να γίνονται και ευχαριστούμε την Ν.Ιωνία που το διοργάνωσε γιατί οι ομάδες είναι λίγες και η αγωνιστική περίοδο μικρή.
Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα των Χανίων που παρά τις αντίξοες συνθήκες έχουν δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα».
Οτοβιτς Νατάσα (Ε.Α.Χ. ΧΑΝΙΑ): «Ευχαριστώ πολύ την Ο.Φ.Ν.Ι. για την πρόσκληση στο τουρνουά το οποίο διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία. Ως γνωστών στα Χανιά δεν έχουμε άλλη δυνατότητα για παιχνίδια και έτσι μας δόθηκε για άλλη μια φορά ευκαιρία να αγωνιστούμε σε φιλικό περιβάλλον με ανταγωνιστικές ομάδες της ηλικίας μας.
Εκ μέρους της ομάδας θέλω να ευχαριστήσω τα κορίτσια και τις οικογένειες τους που μας ανταπέδωσαν την φιλοξενία το περασμένο τριήμερο.
Προσπάθεια σαν αυτή βοηθάει στην ανάπτυξη του αθλήματος και πάντα θα μας βρίσκει πρόθυμους για συνεργασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου