Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

«Τσέκαραν» τα εισιτήρια Νέα Ιωνία, ΠΑΟΚ και Αναγέννηση Άρτα είναι οι ομάδες που πήραν τα εισιτήρια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου χάντμπολ γυναικών.

Πηγή: http://www.sport-fm.gr
Η Νέα Ιωνία πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου χάντμπολ γυναικών κόντρα στην Ορμή. Στον «πρόωρο τελικό», η γηπεδούχος Νέα Ιωνία κατάφερε να επικρατήσει με 22-18 της Ορμής, παίρνοντας εκδίκηση για τον περσινό χαμένο τελικό. 
Στα ημιτελικά του Κυπέλλου, η Νέα Ιωνία θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε του Πανοράματος πολύ εύκολα με 36-9. 
Το τρίτο εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης το πήρε η Αναγέννηση Άρτας, η οποία νίκησε τον Εθνικό Κοζάνης.
Αύριο ολοκληρώνεται η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Γυναικών με την αναμέτρηση του Ορφέα Κατερίνης με τον ΑΟ Προσοτσάνης με τον νικητή να είναι γηπεδούχος στα ημιτελικά κόντρα στην ομάδα της Ηπείρου. 
ΟΦΝ ΙΩΝΙΑΣ- ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ 22-18 
Τα δεκάλεπτα: 4-2, 5-5, 11-7 (ημχ.), 14-11, 18-13, 22-18 
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Σοφία Ναϊσίδου): Μαυρογεώργη Ζ. 3, Μαυρογεώργη Ν. 4, Παπανικολάιυ 2, Χρονοπούλου 4, Μασμανίδου, Κοτσαμπουικίδου, Σλιάκοβα 5, Καλασνίκοβα, Ευκαρπίδου, Βοίτοβιτς, Μακρή, Χρυσή, Κοντοστεργίου, Παπά 4. 
ΟΡΜΗ (Ράτκο Τζούρκοβιτς): Κασάπη, Μίλασιτς 6, Κορομηλά 1, Καράγιωργα, Νούσια 3, Στράτου, Έλληνα 3, Μίσκοβιτς, Μούρνου 3, Χαλά, Ευαγγελίδου 1, Ματαρώνα, Συζίνου 1, Παπαδοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου