Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑΛΕΝΤΖ ΚΑΠ

Πηγή: http://www.handball.org.gr

Η ΕHF έκανε γνωστούς τους ορισμούς της φάσης των «16» του Τσάλεντζ Καπ Ανδρών. Σε αυτούς υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από ελληνικής πλευράς, τόσο λόγω της συμμετοχής ΠΑΟΚ και Δούκα, αλλά και των Ελλήνων διαιτητών που ορίστηκαν.
Συγκεκριμένα την αναμέτρηση του Δούκα με την Άνκαρα στην Τουρκία (16/2) θα διευθύνουν οι Ιταλοί Ντι Ντομένικο/ Φορνασιέρ με παρατηρητή τον Αζέρο Ασγκάροφ, ενώ στο Δαϊς (24/2) θα είναι οι Κροάτες Τσίντριτς/ Γκόνζουρεκ και παρατηρητής ο Βρετανός Ράνκιν. Τους αγώνες του ΠΑΟΚ με την Ρούναρ (16-17/2, 23-24/2) θα σφυρίξουν στην Νορβηγία οι Λετονοί Ριτκόβσκις/Τζέρβε με παρατηρητή τον Γιόχανσον από τα Νησιά Φερόε και στην Θεσσαλονίκη οι Ελβετοί Βίζ/Ζόβα με παρατηρητή τον Σαββίδη από την Κύπρο.
Οι Έλληνες διεθνείς διαιτητές Τσάκωνας/ Χασκής ορίστηκαν στο ζευγάρι Ντραγκούνας- Ραντνίτσκι (Σερβία) που θα διεξαχθεί 23 και 24 Φεβρουαρίου στην Λιθουανία. Επίσης οι Κατσίκης/ Μιχαηλίδης θα διαιτητεύσουν την δεύτερη αναμέτρηση της Άζοτι (Πολωνία) με την Βέλγικη Χάσελτ στις 23 Φεβρουαρίου, ενώ τέλος ο παρατηρητής Στράτος Κυριακούλιας θα ταξιδεύσει στην Κύπρο για την αναμέτρηση της ΣΠΕ Στροβόλου με την Σουτσεάβα την ίδια ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου