Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Με νέα φιλοσοφία οι γυναίκες του Βακάλη (photos)

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Η ελληνική ομάδα χάντμπολ γυναικών γυρίζει… σελίδα, αφού μπορεί πλέον να μην έχει μαθηματικές ελπίδες για πρόκριση στο ευρωπαϊκό, ωστόσο όπως δήλωσε η Λαμπρίνα Τσάκαλου στο Onsports, δουλεύει για την «επόμενη ημέρα».
Οι τελευταίες ήττες στην Πορτογαλία έβαλαν τέλος και μαθηματικά, στις ελπίδες της ελληνικής ομάδας χάντμπολ γυναικών για την πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2012. Ωστόσο, με νέο προπονητή τον Σωκράτη Βακάλη, η διεθνής παίκτρια Λαμπρίνα Τσάκαλου δήλωσε πως ξεκινάει μία νέα… σελίδα.
«Γίνεται μία νέα αρχή και καινούριο προπονητή και νέες αθλήτριες στο ρόστερ. Στην πρώτη μας εμφάνιση στην Πορτογαλία κάναμε πολλά τεχνικά λάθη, αλλά αυτά οφείλονταν στη μεταξύ μας συνεργασία, αφού είχαμε λίγες ημέρες προετοιμασίας όλες μαζί και δεν είχαμε δέσει ως ομάδα», είπε αρχικά η Λαμπρίνα Τσάκαλου.
Η διεθνής πλέι μέικερ συνέχισε: «Στον δεύτερο αγώνα που δώσαμε είχαμε μεγάλη βελτίωση και η διαφορά της ήττας ήταν μικρότερη. Πιστεύω πως με δουλειά και μετά τα προπονητικά καμπ, οπότε θα μπορέσουμε να δουλέψουμε εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, θα καταφέρουμε να βρεθούμε περισσότερο και να δείξουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο στους αγώνες των προκριματικών που απομένουν».
Όσον αφορά στον βασικό στόχο αυτής της Εθνικής, η Λαμπρίνα Τσάκαλου είπε: «Είναι η δημιουργία μίας νέας εθνικής, με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού και σκέψης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου