Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Ώρα για το νταμπλ

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Κοντά στο νταμπλ βρίσκεται η Ορμή που παίζει στο 2ο τελικό της Α1 γυναικών με τον Μεγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών με προβάδισμα 30-22 από το πρώτο ματς.
Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών και μετά το Κύπελλο Γυναικών, το οποίο κατέληξε στην Ορμή πριν δύο εβδομάδες, οι Πατρινές ετοιμάζονται για νέους πανηγυρισμούς.
Η περιφερειακή της Ορμής Νάνσυ Στρατάκη είπε: «Η διαφορά των 8 γκολ ίσως μας δίνει μια ασφάλεια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει αυτό να μας εφησυχάσει. Θα πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε τη νίκη. Στο πρώτο ματς κερδίσαμε, διότι παίξαμε στην έδρα μας και είχαμε εμπειρία απέναντι στην απειρία της ομάδας του Μέγα Αλεξάνδρου. Στο δεύτερο ματς το ‘’κλειδί’’ θα είναι ο εγωισμός μας το ‘’θέλω’’ μας. Ο προπονητής μας ζητάει να είμαστε συγκεντρωμένες».
Η πλέι μέικερ Μαρία Παπαδοπούλου του Μέγα Αλέξανδρου επεσήμανε στο site της ΟΧΕ: «Χάσαμε στο πρώτο ματς με 8 γκολ. Ήταν ένα σκορ που μας αδικεί. Δεν μας φοβίζει ο 2ος τελικός, διότι δεν έχουμε άγχος. Είμαι ευχαριστημένη και υπερήφανη για αυτό που έχουμε πετύχει έως τώρα, που ήταν κάτι απρόσμενο. Κάναμε την μεγάλη ανατροπή και ξεπεράσαμε το εμπόδιο της Νέας Ιωνίας στα ημιτελικά. Ξέρουμε ότι με την Ορμή υπάρχει μια διαφορά δυναμικότητας. Είμαι 4 χρόνια στην ομάδα και νιώθουμε πως οι φίλαθλοι είναι ο 8ος παίκτης μας. Ο προπονητής μας Κύρος Σαράφης περνάει την δική του φιλοσοφία στην ομάδα και η χρονιά θεωρείται έτσι και αλλιώς πετυχημένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου