Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

«Το μόνο που θέλουμε είναι τα βασικά»

Πηγή: http://www2.paok24.com 
Ο MVP του τελικού του χάντμπολ, Δημήτρης Τσακίρης, μίλησε στο «Libero 107,4» για την κατάκτηση του Κυπέλλου, για τον Αντώνη Σαουλίδη και τη στήριξη που θέλουν όλοι στο τμήμα.
Για το ότι είδε το παιχνίδι μετά την αποβολή του από την κερκίδα με τον κόσμο: «Η αποβολή μου πιστεύω πως ήταν πολύ τραβηγμένη και άδικη γιατί το παιχνίδι είχε πάρει σκληρό χαρακτήρα. Ανέβηκα στην κερκίδα και δε μπορούσα να κάτσω μόνος μου. Και έπρεπε να βοηθήσω την ομάδα μου να άρει το κύπελλο. Εκτός από αθλητής είμαι και φίλαθλος και αφού δε μπορούσα να βοηθήσω σαν αθλητής βοήθησα σαν φίλαθλος».
Για το που κρίθηκε ο τελικός: «Τα τελευταία χρόνια έχουμε δείξει δείγματα μεγάλης ομάδας. Εχουμε πάρει δύο πρωταθλήματα, μας στέρησαν ένα κύπελλο στη Λαμία και πέρσι χάσαμε το πρωτάθλημα στο τέλος. Το Σάββατο, όποτε έφτασε κοντά η ΑΕΚ δείξαμε ποιότητα και δίκαια φτάσαμε στο κύπελλο».
Για τη στήριξη στο τμήμα χάντμπολ: «Αν δεν υπήρχε ο Αντώνης ο Σαουλίδης, που είναι αρχηγός, πρόεδρος, έφορος, παράγοντας τα πάντα, να μας πάρει το Σεπτέμβριο που ήμασταν ακυβέρνητο καράβι δε θα φτάναμε σε αυτήν τη χαρά. Στην Ελλάδα είμαστε ένα μικρό άθλημα, Όταν παίζεις σε ένα τόσο μεγάλο σωματείο είσαι μεγάλη ομάδα. Δεν ξέρω γιατί κάποιοι δε στρέφουν σε εμάς τα βλέμματα, αλλά εμείς φέρνουμε επιτυχίες και για αυτό προσπαθούμε. Παλεύουμε μόνοι μας, δεν κοιτάμε τα λεφτά, αλλά θέλουμε τα τυπικά. Μας φτάνουν και 50 οπαδοί να έρχονται στο γήπεδο. Εχουμε φιλάθλους που, αν και λίγοι, μας ακολουθούν παντού. Μας δίνουν δύναμη πόσο μάλλον όταν είναι 300 οπαδοί και μας ζητάνε κάτι. Δίνουν και την ψυχή τους και πρέπει να τους το ανταποδώσουμε. Θέλουμε να πάρουμε και το πρωτάθλημα να κάνουμε ένα νταμπλ για αυτούς. Παίζουμε για μία ικανοποίηση. Είμαστε ερασιτέχνες και παίζουμε για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που ομορφαίνει τις μέρες μας».
Για το βραβείο του πολυτιμότερου: «Πολυτιμότεροι ήταν ολοι. Αν μπήκε ένα φάουλ σε νεκρό χρόνο ίδως και να ήταν θέμα τύχης. Εγω βλέπω σε όλους τους συμπαίκτες μου, παιδιά που έχουν γίνει άντρες και καλύπτουν όποιο κενό υπάρχει. Είμαστε μια οικογένεια και αυτό νομίζω ότι βγαίνει και στο κύπελλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου