Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Μεγαλοοικονόμου: «Θα χαρούμε στο τέλος»

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Ο Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου μετά τα προημιτελικά με την ΑΕΚ πέρυσι, εφέτος ταξιδεύει στο Τσάλεντζ Καπ με τον Διομήδη και ελπίζει αυτή τη φορά σε πρόκριση.
Ο πίβοτ των πρωτοπόρων στο ελληνικό πρωτάθλημα είπε εν όψει της ρεβάνς με την Κρίενς: «Σίγουρα οι προϋποθέσεις φέτος είναι καλύτερες από πολλές απόψεις και φυσικά από το γεγονός ότι πέρσι στο πρώτο ματς εκτός έδρας είχαμε χάσει 28-22 από την Παρτιζάν. Δεν επαναπαυόμαστε, η Κριένς είναι ομάδα με ταλέντο. Ο Μπελιάνσκι ο πίβοτ έπαιξε στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την Σερβία πριν ένα μήνα, τόνισε αρχικά ο 28χρονος αθλητής, ενώ αναφορικά με το πρώτο ματς τόνισε: «Το εκτός έδρας μας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για εμάς. Μας βγήκαν σχεδόν τα πάντα όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Οι διαιτητές πιστεύω ήταν σκληροί μαζί μας, αλλά κοιτάξαμε να μην ασχοληθούμε μαζί τους. Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε και αυτό στα μέτρα μας και καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Η Κριένς είναι αμιγώς επαγγελματική ομάδα τους ξαφνιάσαμε με την απόδοση μας. Είχαν δει τα παιχνίδια μας με την Πολωνική Μίλετς, άρα γνώριζαν τις αγωνιστικές μας ικανότητες, ίσως όμως δεν περίμεναν να δείξουμε τόσο πάθος και ψυχή. Εμείς πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι, δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, αυτοί έχουν το άγχος. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι 60 λεπτά πιστεύω ότι θα χαρούμε στο τέλος».
Για τον τραυματισμό του στα πλευρά εκτιμά πως θα τον έχει ξεπεράσει εγκαίρως: «Ήταν ένα χτύπημα στην αρχή του ματς, το οποίο δεν κατάλαβα και όταν σε μία αλλαγή κατεύθυνσης με τράβηξε, μου κόπηκε η αναπνοή. Ευτυχώς δεν ήταν σπάσιμο. Ακολουθώ θεραπεία από την ώρα που φτάσαμε στην Ελλάδα και παρά τις ενοχλήσεις πιστεύω πως την Κυριακή θα είμαι έτοιμος».
Ο Μεγαλοοικονόμου αναφέρθηκε και στον τελικό του Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ: «Έχω κάποια εικόνα από τον τελικό, αν και δεν τον έχω δει όλο. Από αυτά όμως που είδα, αντιλήφθηκα πως ο ΠΑΟΚ ήταν πιο παθιασμένος και του αξίζουν συγχαρητήρια για την νίκη. Λυπάμαι για την ΑΕΚ διότι τρέφω συναισθήματα για αυτή την ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ φάνηκε πως το ήθελε περισσότερο. Δεν έγιναν επεισόδια και αυτό ήταν το καλύτερο για το άθλημα μας. Ήταν πάρα πολύ ωραία η διοργάνωση και αξίζουν συγχαρητήρια Ομοσπονδία και όλους του εμπλεκομένους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου