Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

«Ισόβια» πρωταθλήτρια η Ορμή Πατρών!

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Η Ορμή Πατρών κατέκτησε τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδας επικρατώντας 35-23 του Μ.Αλεξάνδρου στο κλειστό στάδιο των Γιαννιτσών, στον δεύτερο τελικό της Α1 χάντμπολ γυναικών
Η Ορμή είχε σαφές προβάδισμα για τον τίτλο, καθώς στο πρώτο ματς νίκησε με 30 – 22, αλλά ήταν αναμφίβολα το φαβορί πριν καν αρχίσουν οι τελικοί, αφού είναι η μόνιμη πρωταθλήτρια των τελευταίων ετών στο χάντμπολ γυναικών και αυτός είναι ο 6ος σερί τίτλος της! Να θυμίσουμε πως η πατρινή ομάδα στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας στο Λουτράκι πριν λίγες εβδομάδες επικρατώντας της Ν.Ιωνίας.

Τα δεκάλεπτα: 0-2, 4-9, 11-16 (ημιχρ.), 15-20, 18-26, 23-35
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Κύρος Σαράφης): Γιαντσή, Παρασκευαϊδου, Χατζηπαρασίδου 6, Μπατζαρακούδη 1, Παπαδοπούλου Ι. 3, Γεωργιάδου, Πιπιλακίδου, Παπαδοπούλου Μ. 5, Ιωαννίδου 1, Τσιτσούκη 1, Αναστασίου 6, Τρελλοπούλου.
ΟΡΜΗ (Ζλάτκο Πετρονίγεβιτς): Καλασνίκοβα, Μαρλαφέκα, Παπαδοπούλου, Καράγιωργα, Ευαγγελίδου 2, Στράτου 1, Ζιλινσκάιτε 6, Παπάζογλου 6, Στανκούτε 6, Πένεφ 5, Κασάπη, Βαφειάδου 6, Στρατάκη 3.
Διαιτητές: Κατσίκης- Μιχαηλίδης, δίλεπτα: 4-1, πέναλτι: 3/3-2/3.
Πανηγυρισμοί και από τις παίκτριες των Γιαννιτσών που τραγουδούν «το πήραμε το ευρωπαϊκό», μιας και κέρδισαν την έξοδο στο στο Τσάλεντζ Καπ γυναικών. Μεγάλη επιτυχία για τις γηπεδούχες που ήταν η έκπληξη της φετινής διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου