Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Μπακαούκας: «Όλοι στο ΟΑΚΑ, να στηρίξουμε την ΑΕΚ»

Πηγή:  http://www.sport-fm.gr 
(Photo: Action Images)
Κάλεσμα στους φιλάθλους της ΑΕΚ να δώσουν δυναμικό «παρών» την Κυριακή (11/3) στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, απηύθυνε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χριστόφορος Μπακαούκας.
«Όποιος αγαπάει την ομάδα πρέπει να πάει στο γήπεδο, να δώσει ώθηση στους ποδοσφαιριστές», δήλωσε ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας χάντμπολ της Ένωσης και τόνισε ότι ο ίδιος όπως και οι συμπαίκτες του θα είναι παρόντες. «Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ και παραμένει μία από τις τρεις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Πρέπει να βρει τον δρόμο της. Δεν της αξίζει η θέση στην οποία βρίσκεται», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χριστόφορου Μπακαούκα στην εκπομπή «Insiders» του Βασίλη Σαμπράκου:
Για την κινητοποίηση των αθλητών της ΑΕΚ σε όλα τα αθλήματα ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και πώς νιώθει που πλέον καλούνται αυτοί να βοηθήσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα:
«Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια οι ρόλοι έχουν αλλάξει. Ο κόσμος έρχεται πιο κοντά σε εμάς και στηρίζει λιγότερο το ποδόσφαιρο. Αυτό συμβαίνει γιατί αυτό που θέλει είναι επιτυχίες και χαρές και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ του προσφέρει και τα δυο».
Για το αν η ομάδα χάντμπολ θα δώσει το «παρών» στο ΟΑΚΑ:
«Θα είμαστε όλοι στο ΟΑΚΑ την Κυριακή για να φωνάξουμε και να στηρίξουμε την ποδοσφαιρική ομάδα. Όποιος αγαπάει την ΑΕΚ πρέπει να πάει στο γήπεδο, να δώσει ώθηση στους ποδοσφαιριστές. Όλοι τους αξίζουν κάτι καλύτερο και χρειάζονται τη μεγάλη δύναμη του κόσμου. Καλώ τους φιλάθλους να στηρίξουν την ΑΕΚ».
Για τους λόγους για τους οποίους ο κόσμος δεν πηγαίνει στο γήπεδο προκειμένου να στηρίξει την ποδοσφαιρική ομάδα:
«Η προσέλευση του κόσμου στους ποδοσφαιρικούς αγώνες είναι μικρή, γιατί υπάρχει απογοήτευση πολλών χρόνων. Οι φίλαθλοι δεν αισθάνονται καλά με αυτό που βλέπουν, νιώθουν πικραμένοι και αυτό είναι λογικό γιατί τόσα χρόνια το ποδόσφαιρο στήριζαν».
Για το αν είναι αισιόδοξος ότι η ΠΑΕ θα βγει από το αδιέξοδο:
«Σίγουρα υπάρχουν πολλά προβλήματα. Ωστόσο η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ και παραμένει μία από τις τρεις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Πρέπει να βρει τον δρόμο της. Δεν της αξίζει η θέση στην οποία βρίσκεται. Λυπούμαστε πολύ για την όλη κατάσταση και που ο κόσμος στεναχωριέται».
Για την κατάσταση στο χάντμπολ:
«Στο χάντμπολ κάνουμε πρωταθλητισμό, ανεξάρτητα από το αν η ταμπέλα λέει Ερασιτεχνική. Κάνουμε σκληρές προπονήσεις και δεν παρατάμε ποτέ το παιχνίδι. Αλλά έτσι έχουν τα πράγματα στην Ελλάδα και πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου