Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ο Ζαραβίνας φοβάται την πίεση της έδρας

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Μοναδικό πρόβλημα για τον Διομήδη στην Κυριακάτικη ρεβάνς με την Κρίενς είναι η πίεση του φαβορί και του κόσμου.
Ο αθλητής των «Λύκων» και έμπειρος στις ευρωπαϊκές προκλήσεις Γιώργος Ζαραβίνας τόνισε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Σε αυτή τη σειρά των παιχνιδιών το δεύτερο ματς είναι πιο δύσκολο. Πλέον μας ξέρουν και δεν μπορούμε να τους αιφνιδιάσουμε, όπως στο πρώτο ματς. Παρόλα αυτά για εμάς παραμένει μια γιορτή η συμμετοχή μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θέλουμε να βγούμε από το γήπεδο, έχοντας δώσει ότι μπορούμε για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο». Ο αρχηγός του Δομήδη είπε: «Αυτά τα ματς πάντα είναι θέμα ημέρας. Σίγουρα θα παίξει ρόλο εκτός από τον ενθουσιασμό και το κίνητρο, το πώς θα διαχειριστούμε την πίεση της έδρας. Η Κριένς είναι μια ομάδα με πολύ έμπειρο προπονητή, ο οποίος θα έχει προετοιμάσει την ομάδα του πολύ καλύτερα απ’ ότι στην Ελβετία».
Η διοίκηση του Διομήδη Άργους εξέδωσε επίσης ανακοίνωση: Αναλυτικά: «Ο Διομήδης μας, η μεγάλη ομάδα της περιοχής μας, η βιτρίνα του Αργολικού αθλητισμού, δίνει την Κυριακή τον κρισιμότερο αγώνα της ιστορίας του. Με νίκη απέναντι στην Ελβετική Κρίενς Λουκέρνης θα προκριθεί στις -4- καλύτερες ομάδες της Ευρώπης για την διοργάνωση του Τσάλεντζ Καπ, επιτυγχάνοντας την μεγαλύτερη διάκριση της ιστορίας του, την μεγαλύτερη διάκριση ομαδικού αθλήματος στην Αργολίδα και μια από τις μεγαλύτερες διακρίσεις του ελληνικού χάντμπολ. Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές, τα παιδιά μας, οι αθλητές της ομάδας μας, έχουν παλέψει φέτος σκληρά, έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό και τα αποτελέσματα μέχρι τώρα τους δικαιώνουν. Οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος και την Κυριακή είναι αντιμέτωποι με μια μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτή η προσπάθεια των παιδιών αξίζει της συμπαράστασης όλων, ανεξαρτήτου αθλήματος και συλλογικής προτίμησης, δεν περισσεύει κανείς σε αυτή την προσπάθεια.
Καλούμε λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας, όλο τον κόσμο της Αργολίδας, της Πελοποννήσου, καθώς και τους φίλους του αθλήματος από την Αθήνα και από κάθε μεριά της Ελλάδας να βρεθούν την Κυριακή στις 18:30 στο γήπεδο του Λουτρακίου και να στηρίξουν την προσπάθεια των παιδιών και της τεχνικής ηγεσίας να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους και να κατακτήσουν μια μεγαλειώδη πρόκριση. Το γήπεδο του Λουτρακίου είναι χωρητικότητας 1450 θέσεων και ευχή όλων στη διοίκηση του Διομήδη είναι να αποδειχθεί μικρό για τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου αγώνα. Οι συνθήκες (αργία, καλός καιρός) και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (28-28) είναι σύμμαχοι μας σε αυτήν την προσπάθεια, αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε ένα Κυριακάτικο απόγευμα για να ζήσουμε και να γιορτάσουμε όλοι μαζί μια ξεχωριστή ευρωπαϊκή βραδιά.
Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την πρόκριση, το μόνο που μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα δείτε μια ομάδα που θα ματώσει και θα «πεθάνει» στο γήπεδο.
Να είστε όλοι εκεί, το αξίζει η ομάδα μας, το αξίζει η περιοχή μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου