Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΞΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε στο… νήμα με 27-23 από την πανίσχυρη Δανία

Ήττα της Ελλάδας από την Τσεχία
Εντελώς διαφορετική εικόνα από την χθεσινή ήττα κόντρα στην Τσεχία είχε σήμερα η Εθνική Εφήβων στο δεύτερο παιχνίδι της για τα προκριματικά τουEURO 2012, που διεξάγονται στο Νόβο Βέσελι. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα «κοίταξε στα μάτια» την πανίσχυρη Δανία και γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες με 27-23. Μεγάλο ματς από τον Λευτέρη Σεϊρεκίδη με 13 γκολ. Μέχρι το 56’ το παιχνίδι ήταν ισόπαλο 21-21 και κάποια λάθη περισσότερο από απειρία στοίχισαν ακόμα και τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική είναι χαρακτηριστικό πως επικράτησε με 11-10.
ΕΛΛΑΔΑ- ΔΑΝΙΑ 23-27 (12-17)
Ελλάδα (Στέλιος Σεϊρεκίδης)
: Ζλατάνος, Χατζηλάκος, Δομπρής , Ντόβας 1, Ιωάννου 2, Κυριακού, Κουμαραδέλης, Πασσιάς, Χαταζηβακαλέλης 1, Μπουκοβίνας, Καφαντάρης 4, Σειρεκίδης 13, Κεδέρης 2, Κρεμαστιώτης, Κουρουτζίδης, Δέσπος.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Στέλιος Σεϊρεκίδης, δήλωσε: «Τα παιδιά έκαναν σπουδαία εμφάνιση. Πιστεύω ότι ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις της άμυνας. Μειώσαμε τα τεχνικά λάθη και στην επίθεση είχαμε δημιουργία. Δημιουργήσαμε ένα στάτους παιχνιδιού πολύ καλό για αυτό το επίπεδο».
Η βαθμολογία (σε 2 ματς)1. Δανία 4
2. Τσεχία 3
3. Σλοβακία 1
4. Ελλάδα 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου