Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Το Κιλκίς κρίνει εν μέρει τον τίτλο

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Στο Κιλκίς παίζεται το πιο αμφίρροπο ματς της 20ης αγωνιστικής στην Α1 χάντμπολ ανδρών που σχετίζεται απόλυτα με τον Διομήδη κι ας είναι φιλοξενούμενη η ΑΕΚ.
Η ΑΕΚ δεν θέλει δυσάρεστες εκπλήξεις απέναντι στο Κιλκίς για να παραμείνει στην μάχη για τον τίτλο και αυτό τονίζει ο προπονητής της Ενωσης Γιάννης Αρβανίτης: «Είναι ένα επικίνδυνο ματς που θέλει προσοχή. Δεν θέλουμε να έχουμε καμία απώλεια από εδώ και πέρα. Χρειάζεται συγκέντρωση. Η ομάδα έχει επανέλθει ψυχολογικά μετά την απώλεια του Κυπέλλου».
Ποντάρει ωστόσο και στην ευρωπαϊκή πορεία του Διομήδη ελπίζοντας να τον αποδυναμώσει στο πρωτάθλημα είπε: «Τέτοιες πορείες δίνουν ψυχολογική ώθηση, ενώ οι παραστάσεις από αυτούς τους αγώνες είναι σαφέστατα καλύτερες απ’ ότι τα ματς της Ελλάδας. Σίγουρα όλα αυτά είναι υπέρ τους και έχουν το προβάδισμα για τον τίτλο, ωστόσο αν μας δώσουν την ευκαιρία θα είμαστε έτοιμοι να την αρπάξουμε».
Ο δεξιός εξτρέμ του Κιλκίς, Άκης Κυπραίος σχολίασε για την αντίπαλο του: «Η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα και θέλει να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή και σίγουρα θα έχει και συμπαράσταση από φιλάθλους τους. Και εμείς όμως από την πλευρά μας θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».
Στριμωγμένος ο Αερωπός
Για την 4η και τελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι- οφ, μάχονται Αερωπός Έδεσσας και ΑΣΕ Δούκα και η νίκη απέναντι στον Άρη Νίκαιας μετά από 4 σερί ήττες,είναι αναγκαία. Το καλό για τους Εδεσσαίους είναι ότι ο αντίπαλός τους έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του. «Με συνέπεια και σοβαρότητα θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να προσπαθήσουμε να πάρουμε την 4η θέση», τόνισε ο προπονητής του Αερωπού Χρήστος Τζουβάρας. Ο προπονητής του Άρη Τάκης Μελετάκος είπε: «Έχουμε προβλήματα λόγω τραυματισμών. Ο Αερωπός είναι πολύ δυνατός στην έδρα του. Εμείς θα παίξουμε για την αξιοπρέπεια μας».
Από την άλλη, ο Δούκας φιλοξενεί στο Δαϊς τον Φίλιππο Βέροιας. Ο Γιώργος Γεωργιάδης σχολίασε: «Είναι ένα ντέρμπι. Εμείς έχουμε βρει ρυθμό. Ο Φίλιππος είναι ανεβασμένος. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε μία θέση στην τετράδα». Από την άλλη πλευρά ο δεξιός ίντερ του Φιλίππου Κώστας Δεληγιάννης τόνισε: «Θέλουμε τη νίκη. Το τελευταίο διάστημα έχουμε δώσει το βάρος στα νέα παιδιά».
Το σερί του ο ΠΑΟΚ...
Ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε 17 αγώνες αήττητος στις εγχώριες διοργανώσεις και φιλοξενείται στην Κυψέλη από τον Πανελλήνιο, για την 18η. «Σεβόμαστε την ιστορία του Πανελληνίου. Πρέπει να κερδίσουμε, δεν χωράνε απώλειες από δω και στο εξής για να πλησιάσουμε την κορυφή», τόνισε ο Στέλιος Υετίων. Ο Δημήτρης Σκάρλος είπε: «Οι παίκτες έχουν κάνει το χρέος τους, που είναι η παραμονή και πρέπει τώρα να αποφορτιστούν ψυχικά από την πίεση στην οποία έχουν υποβληθεί μέχρι τώρα».
Το πρόγραμμα για την 20η αγωνιστική:
ΚΓ Πανελληνίου 16:00, Πανελλήνιος- ΠΑΟΚ (Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Μίγκας)
Δαϊς 17:00, ΑΣΕ Δούκα- Φίλιππος Βέροιας (Τσάκωνας- Χασκής, Κυριακούλιας)
Έδεσσας 18:00, Αερωπός Έδεσσας- Άρης Νίκαιας (Κάργατζης- Λινάρδος, Καζαντζίδης)
ΔΑΚ Κιλκίς 18:00, ΓΑΣ Κιλκίς- ΑΕΚ (Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Βλάχος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου