Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

«Αγώνας αντάξιος των δύο ομάδων»

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Ο Χριστόφορος Μπακαούκας, ο Αντώνης Σαουλίδης και ο Απόστολος Παλάσκας έδωσαν το δικό τους… ρεσιτάλ στην συνέντευξη Τύπου πριν το μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Αποστολή στην Πάτρα: Έφη ΧρυσανθοπούλουΟ αρχηγός της ΑΕΚ Χριστόφορος Μπακαούκας, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντώνης Σαουλίδης και ο παίκτης του «δικεφάλου» του Βορρά, Απόστολος Παλάσκας μίλησαν για τον αυριανό μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ ανδρών ανάμεσα στους δύο «δικεφάλους».
Μπακαούκας: «Θέλουμε έναν αγώνα – διαφήμιση»«Θέλουμε έναν αγώνα – διαφήμιση. Η βία είναι ό,τι χειρότερο για τον αθλητισμό. Όταν έρχεται κόσμος θέλουμε να γευόμαστε μόνο χαρές και τίποτα άλλο», δήλωσε ο αρχηγός της ΑΕΚ, Χριστόφορος Μπακαούκας.
«Για μία ακόμα φορά θα πω ότι είμαι πολύ ΑΕΚ. Είτε χάσουμε είτε κερδίσουμε, ξέρουμε ότι ο κόσμος θα αισθανθεί πως κάναμε ό,τι μπορούμε. Ο σεβασμός έχει κερδηθεί με πολύ κόπο από τον κόσμο. Έχουμε δικαίωμα στο όνειρο και το έχουμε καταφέρει με πολλή κούραση», συνέχισε.
Ο Χριστόφορος Μπακαούκας άφησε ακόμα αιχμές για όσους δεν επιθυμούν την ύπαρξη του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στο χάντμπολ. «Υπάρχουν αυτοί που θέλουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ να μην προχωρήσουν. Πρέπει να στηρίξουμε εμείς τις δύο μεγάλες ομάδες. Όσα έγιναν στη Λαμία ήταν ένα συμβάν που κανείς από εμάς δεν το ήθελε».
Σαουλίδης: «Οι συγκεκριμένοι παίκτες είμαστε και υποστηρικτές του ΠΑΟΚ»Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντώνης Σαουλίδης από την πλευρά του είπε: «Έχει γίνει πολύς λόγος για το τι μπορεί να γίνει έξω από το γήπεδο, ενώ δεν θα έπρεπε. Είναι μία από τις μοναδικές ευκαιρίες στον χώρο της χειροσφαίρισης να παίξουν ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι οι δύο ομάδες. Πρόκειται για δύο τόσο ιστορικά και λαοφιλή σωματεία που προσπαθούν να οδηγήσουν το χάντμπολ σε άλλο επίπεδο. Στην περίπτωση μαζικοποίησης είναι φυσιολογικό να υπάρχει κίνδυνος αλλά αυτόν θα πρέπει να το επιφορτιστεί η ελληνική αστυνομία και να αναλάβει τις ευθύνες της. Δεν πρέπει να φοβάται αλλά όπως και σε άλλα αθλήματα έτσι και στο χάντμπολ να αναλάβει τις ευθύνες».
Όσον αφορά στο φανελάκι που φορούν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, και γράφει: «ΠΑΟΚ’s fans», ο Αντώνης Σαουλίδης υποστήριξε: «Οι συγκεκριμένοι παίκτες είμαστε και υποστηρικτές του ΠΑΟΚ. Φοράμε τις συγκεκριμένες φανέλες τιμής ένεκεν στους φιλάθλους μας που από την αρχή της προσπάθειας, όταν προσπαθήσουμε να ισορροπήσουμε μεταξύ ύπαρξης και αφάνειας , ήταν αυτοί που μας στήριξαν ηθικά, οικονομικά και ψυχολογικά έτσι ώστε να φτάσουμε έως εδώ και σήμερα να μπορούμε να διεκδικήσουμε το τρόπαιο».
 Ο Αντώνης Σαουλίδης ξεκαθάρισε ακόμα τη θέση του στον ΠΑΟΚ, «Είμαι αρχηγός της ομάδας. Δεν είμαι διοικητικό μέλος, δεν είμαι έφορος. Δεν βρήκα κανέναν, με βρήκαν οι άλλοι. Δεν μπορούσα ωστόσο να επιτρέψω σε καμία περίπτωση ο ΠΑΟΚ των δύο πρωταθλημάτων να διαλυθεί. Ακροβατώ σε αυτό το τεντωμένο σκοινί, πατάω τα πόδια μου σε δύο βάρκες».
Όσον αφορά στο κέρδος των παικτών του χάντμπολ, ο αρχηγός του «δικεφάλου» του Βορρά είπε: «Το κίνητρο είναι η αναγνώριση και η αποθέωση. Καλώς ή κακώς ένας αθλητής στο χάντμπολ μπορεί να το απολαύσει μόνο στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ. Όταν μπήκα στην Τούμπα και με αποθέωσε 35.000 κόσμου, συνειδητοποίησαν ότι άξιζαν όλες οι θυσίες που έχω κάνει, και μικρός και τώρα. Το ίδιο πιστεύω ότι ισχύει και για τους παίκτες της ΑΕΚ είτε στο πρώτο Κύπελλο είτε στο πρώτο πρωτάθλημα. Το μονοπάτι στην απόλαυση είναι το βασικό μας κίνητρο».
Παλάσκας: «Ό,τι μπορούμε γα το τρόπαιο»Ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Απόστολος Παλάσκας είπε: «Θέλω από την πλευρά μου να ευχαριστήσω όσους συμβάλουν για τη διοργάνωση του τελικού. Ελπίζουμε πως θα γίνεις ένας αγώνας αντάξιος του ονόματος των δύο ομάδων. Είναι ο πρώτος τελικός για εμάς και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Αν χρωστάμε κάτι σε κάποιον αυτό είναι στον εαυτό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου