Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Σαμλίδης: «Εχουν ποιότητα σε όλες τις θέσεις»

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Αναδρομή στο κύπελλο Ελλάδας το 2009 στις Σέρρες έκανε ο Παναγιώτης Σαμλίδης, πρώην περιφερειακός ήταν βασικό στέλεχος της ΑΕΚ στο πρώτο τίτλο που κατέκτησε.
«Ήταν μια απρόσμενη η κατάκτηση του τίτλου. Ήμασταν πολύ δεμένοι μεταξύ μας και με την βοήθεια του κόσμου τα καταφέραμε. Συνεχίζω να έχω επαφές με τους αθλητές της ΑΕΚ. Και οι δύο ομάδες και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ έχουν ποιότητα σε όλες τις θέσεις. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, αλλά εγώ προσωπικά θα ήθελα να κερδίσει η ΑΕΚ. Ο κόσμος θα παίξει τον δικό του ρόλο. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξουν γεγονότα που θα αμαυρώσουν τον θεσμό» είπε ο Σαμλίδης.
Ο προπονητής του Μίλωνα Γιαννιτσών Κλέαρχος Τριανταφυλλίδης έδωσε τα προγνωστικά του για τον τελικό του κυπέλλου χάντμπολ ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Θα είναι ένας μεγάλος τελικός κόντρα σε δύο ιστορικές ομάδες του ελληνικού αθλητισμού, που έχουν πολύ κόσμο στο πλευρό τους. Δεν μπορείς σε ένα τέτοιο ματς να δώσεις προγνωστικά. Σε αυτά τα παιχνίδια μετράει η ψυχή, το πάθος, η καρδιά και όχι οι τακτικές. Θα επικρατήσει ο πιο νηφάλιος. Είναι μια μεγάλη γιορτή για το άθλημα μας. Έχω πάρει μέρος σε 5 τελικούς. Αυτό που νιώθεις όταν σηκώνεις το τρόπαιο είναι πρωτόγνωρο. Συναισθήματα που δεν χάνονται ποτέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου