Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Συγχαρητήρια Μπιτσαξή στην ΟΧΕ

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Ανακοίνωση για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ανδρών ΑΕΚ -ΠΑΟΚ παρά τον βαθμό δυσκολίας εξέδωσε η ΟΧΕ.
Επίσης, τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο πρόεδρος της ΟΧΕ Χαράλαμπος Πιλαφάς με τον συμβούλο του γγΑθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή, ο οποίος του μετέφερε τα συγχαρητήρια του προς την Ομοσπονδία
Η ανακοίνωση της ΟΧΕ αναφέρει: «Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης του 30ου τελικού του κυπέλλου Ελλάδος ανδρών «Λουξ», μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.
Εκτός από κάποια προβλήματα που δημιουργήθηκαν, τα οποία εντάσσονται στα διαχρονικά ζητήματα του ελληνικού αθλητισμού, η διοργάνωση στέφτηκε από επιτυχία.
Η Ομοσπονδία θέλει να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της Ορμής «Λουξ» Πατρών, Ανδρέα Κόγκα, που ήταν ο πρωτεργάτης της όλης προσπάθειας, την εταιρεία αναψυκτικών «Λουξ» και τον πρόεδρο της Πλάτωνα Μαρλαφέκα για την σημαντική χορηγία που έκανε σε δύσκολους καιρούς για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΟΧΕ, ευχαριστούν επίσης, την Ελληνική Αστυνομία, την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ειδικότερα την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, η οποία στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και τον επικεφαλής, Αστυνομικό Διευθυντή Ταξίαρχο Δημήτρη Δριβίλα για την άριστη συνεργασία.
Επίσης, τους δυο συλλόγους, που συνέβαλαν τα μέγιστα με την στάση τους και τις δηλώσεις τους στο να πέσουν οι τόνοι και να μην δημιουργηθούν επεισόδια και τέλος τους πολυάριθμους εκπροσώπους των ΜΜΕ, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΟΧΕ και πρόβαλαν κατά τον καλύτερο τρόπο το άθλημα, που τόσο πολύ το έχει ανάγκη.
Σε αυτόν τον τελικό ο μεγάλος νικητής ήταν το Ελληνικό Χάντμπολ, που διέψευσε τις «Κασσάνδρες» και απέδειξε πως με προετοιμασία, πρόληψη, σχέδιο και καλή διάθεση, μπορούν να διεξαχθούν αγώνες με οπαδούς δύο μεγάλων ομάδων. Η επιτυχία ανήκει σε όλους, το στοίχημα κερδήθηκε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου