Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ιστορική πρόκριση για τον Διομήδη!

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Ο Διομήδης Άργους επικράτησε στον επαναληπτικό προημτελικό με 25-21 της Κριένς Λουκέρνης και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ για πρώτη φορά στην ιστορία του.
 Αποστολή στο Λουτράκι: Έφη ΧρυσανθοπούλουΤη δική του ιστορία γράφει ο Διομήδης Άργους. Μετά το αήττητο στο πρωτάθλημα και την πρωτοπορία, κάνει και έξαλλη πορεία στην Ευρώπη. Μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι επικράτησε με 25-21 της Κριένς και σε συνδυασμό με το 28-28 του πρώτου αγώνα στην Ελβετία πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ για πρώτη φορά στην ιστορία του! Το γήπεδο του Λουτρακίου ήταν κατάμεστο από τους 1500 και πλέον φίλους της ομάδας που μετά το τέλος του αγώνα, το πανηγύρισαν έξαλλα με τους παίκτες.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Άργους είχε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο και όλα έδειχναν πως θα είναι ο τελικός νικητής. Ο τερματοφύλακας Νούνγκοβιτς έκανε 15 αποκρούσεις και ήταν από τους κορυφαίους για την ελληνική ομάδα,όπως και ο Τάσκοβιτς με τα έξι τέρματα που σημείωσε.
Τα 10λεπτα: 3-3, 8-7, 15-10 (ημχ.), 17-12, 21-18, 25-21.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 1, Μεγαλοοικονόμου 3, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς 1, Πριόβολος 2, Μάλλιος 2, Νούνγκοβιτς, Μαραγκός 4, Σαμαράς 5, Κοντούλης, Σπέντζος, Ελευθερίου, Ουρόσεβιτς 1, Τάσκοβιτς 6.
ΚΡΙΕΝΣ (Τόρμπεν Βίντερ): Αλεξέγεφ, Λένγκαχερ, Σμιντ, Μπάβερουντ 4, Στάιγκερ 2, Ράεμι, Μπελιάνσκι 1, Σέλμπερτ, Νιφένεγκερ 2, Μπαβιέρα, Χες 2, Στάνκοβιτς 10.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου