Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Για την 17η νίκη και γιορτή ο ΠΑΟΚ

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Σε φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου θα μετατραπεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την ΧΑΝΘ για την 19η αγωνιστική τη Α1 χάντμπολ ανδρών.
Βέβαια η ΧΑΝΘ δεν θα παραδοθεί άνευ όρων αφού είναι αήττητη σε τέσσερα ματς με 3 νίκες και 1 ισοπαλία με την ΑΕΚ. Ωστόσο η ομάδα του Στέλιου Υετίων παραμένει αήττητη σε 16 παιχνίδια και όπως λέει ΟΧΕ ο πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ Θόδωρος Πετρίδης, «είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Ακολουθεί μετά τον κερδισμένο τελικό Κυπέλλου. Η χρονιά δεν τελείωσε με το Κύπελλο, το πρωτάθλημα είναι στόχος μας, παρότι δεν είναι μόνο στο χέρι μας. Παίζουμε επίσης κόντρα στον παλιό μας προπονητή (Στέλιος Σεϊρεκίδης), ο οποίος μας ξέρει πολύ καλά σαν παίκτες. Επίσης η ΧΑΝΘ διανύει περίοδο φόρμας, κυνηγάει την 5η θέση και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να της δώσουμε δικαίωμα. Από την Τετάρτη έχουμε ανεβάσει ξανά ρυθμούς. Στο πίσω μέρος του μυαλό μας σίγουρα μπορεί να υπάρχει μία χαλαρότητα, αλλά θα έχουμε μέσα στην εβδομάδα άλλη μια συνάντηση με την ψυχολόγο της ομάδας, η οποία μας έχει βοηθήσει τα μέγιστα». Ο πίβοτ της ΧΑΝΘ Μπάμπης Ανανιάδης τόνισε στο site της ΟΧΕ: «Θα είναι ένα ματς πολύ δύσκολο. Ο ΠΑΟΚ απέδειξε και στο Κύπελλο ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί μας. Νομίζω ότι πολλά θα κριθούν στην άμυνα και στο ποια ομάδα θα ελέγξει το ρυθμό. Πιστεύω θα είναι ένα ντέρμπι μέχρι το τέλος».
Επιστροφή στο πρωτάθλημα για την ηττημένη του Κυπέλλου ΑΕΚ, απέναντι σε ένα ανίσχυρο Πανελλήνιο. «Είμαστε το φαβορί. Θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας τον χαμένο τελικό και να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας, ώστε να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι μας απομένει στο πρωτάθλημα. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Διομήδη Αργους στην Ευρώπη»,λέει ο Ευγένιος Κουλούρης, ενώ μετά την νίκη στα Χανιά ο Δημήτρης Σκάρλος εμφανίζεται αισιόδοξος γενικά : «Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε με αξιοπρέπεια την παρουσία μας στο πρωτάθλημα».
Για την αναμέτρηση Φίλιππος - ΓΑΣ Κιλκίς ο παίκτης του ΓΑΣ Κιλκίς Άγγελος Μέγκας τονίζει: «Προερχόμαστε από ήττα με τον Δούκα. Εμείς θα πάμε για την νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή εικόνα που έχουμε φέτος». Το μέλος του προπονητικού τιμ του Φιλίππου Νίκος Κούγιας λέει: «Είναι ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Εμείς έχουμε πολλές απουσίες. Το βλέμμα μας είναι στο μέλλον. Δεν υπάρχει άγχος.
Στη Νίκαια ο Άρης που έχει εξασφαλίσει την παραμονή του υποδέχεται τον Δούκα που θέλει τετράδα στα πλέι- οφ. «Ο Άρης είναι επικίνδυνη, δυναμική και μαχητική ομάδα, η οποία ανεβάσει ρυθμούς στην έδρα της. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να φανούμε αφελείς», παραδέχτηκε ο αριστερός εξτρέμ του Δούκα Στάθης Ζαμπούνης, ενώ ο τεχνικός του Άρη Τάκης Μελέτακος, σχολίασε: «Ο Δούκας είναι το φαβορί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:
Μενιδίου 18:00, ΑΕΚ- Πανελλήνιος (Μεντζελόπουλος- Τσάμος, Κορρές)
Νίκαιας 18:00, Άρης Νίκαιας- ΑΣΕ Δούκα (Βήτας- Σκλαβενίτης, Μπάβας)
Μίκρας 18:00, ΠΑΟΚ- ΧΑΝΘ (Θεοδοσάκης- Τόλιος, Μεϊμαρίδης)
Φιλίππειο 18:00, Φίλιππος Βέροιας- ΓΑΣ Κιλκίς (Αγγελίδης- Κατσάνος, Ζέρβας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου