Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Την Ιθάκη του βρήκε ο ΠΑΟΚ, σε αναζήτηση η ΑΕΚ

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Στη συνέντευξη Τύπου, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντώνης Σαουλίδης και ο προπονητής Στέλιος Υετίων, δήλωσαν πως ήταν δικαίωση για την ομάδα τους αυτός ο τίτλος, ενώ τις ευθύνες τους ανέλαβαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ.
Στέλιων Υετίων και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντώνης Σαουλίδης, με «αγκαλιά» το Κύπελλο έδωσαν το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου, ενώ από την άλλη, εμφανώς στενοχωρημένοι ήταν ο κόουτς της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης και ο αρχηγός Χριστόφορος Μπακαούκας.
Αρβανίτης: «Συγγνώμη στον κόσμο μας»
Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης πήρε πρώτος το λόγο και είπε: «Ήταν ένας ωραίος τελικός, ντέρμπι μέχρι τέλος. Δυστυχώς σήμερα δεν είχαμε το καθαρό μυαλό και αυτό μας στοίχισε. Ξέραμε ότι θα παίξει ρόλο η άμυνα και οι αντεπιθέσεις. Δυστυχώς όταν μας δόθηκε η ευκαιρία να ηγηθούμε στο σκορ δεν το καταφέραμε, αυτό κοστίζει και κοστίζει πολύ. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, συγχαρητήρια στην Πάτρα για τη διοργάνωση. Ευχαριστώ τον κόσμο της ΑΕΚ, σέβομαι τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο μας που τους στενοχωρήσαμε».
Όσον αφορά στην παρουσία των τερματοφυλάκων του είπε: «Έχουμε λίγα σουτ που ευθύνεται ο Κουλούρης. Χρεωθήκαμε πολλά δίλεπτα, πολλή ώρα παίξαμε με παίκτη λιγότερο. Η αλήθεια είναι ότι ίσως έπρεπε να βάλω τον Καφφάτο περισσότερο αλλά μπορεί να έμπαινε μέσα και να ήταν χειρότερος. Δεν ξέρει κανείς».
Υετίων: «Το θέλαμε ένα κλικ περισσότερο»
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Στέλιος Υετίων που είπε: «Πολύ κλειστό παιχνίδι. Όλοι περιμέναμε χαμηλό σκορ. Έχω την αίσθηση πως κερδίσαμε δίκαια, σέβομαι την ΑΕΚ αλλά νομίζω ότι δείξαμε πως το θέλαμε ένα κλικ περισσότερο και το δικαιούμασταν. Αύριο θα το γιορτάσουμε και μετά τα… κεφάλια μέσα. Για εμάς αυτός ο τίτλος αποτελεί μία δικαίωση όταν τον Οκτώβριο κάποιοι μας θεωρούσαν τελειωμένους. Ξέρω ότι γυρίσαμε από την κόλαση. Είμαστε μία ομάδα σαν την ΑΕΚ πολύ μεγάλη και δεν μπορούμε να χάνουμε. Θέλαμε να είμαστε σήμερα εδώ και να κάνουμε αυτά που κάνουμε. Σέβομαι απεριόριστα την ΑΕΚ και τον κόσμο της. Με κάποια ατοπήματα, μας έδειξε πως το χάντμπολ μπορεί να παρουσιάσει θέαμα και να δώσει χαρές. Είμαστε ερασιτέχνες, το κίνητρο είναι να παίζουμε σε γεμάτη κερκίδα να μας αποθεώνει. Πραγματικά δεν ξέρω πώς να ευχαριστήσω τον κόσμο μας, που αυτοί μας έχουν φτάσει μέχρι εδώ.
Μπακαούκας: «Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο παθιασμένος»Ο αρχηγός της ΑΕΚ Χριστόφορος Μπακαούκας, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο και να πω ότι αναλαμβάνουμε εμείς οι παίκτες την ευθύνη. Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο παθιασμένος και κέρδισε δίκαια. Δεν είχαμε ξεκάθαρο μυαλό από την πλευρά μας, και ο ΠΑΟΚ μας δημιούργησε προβλήματα με την προωθημένη άμυνα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια. Κάποιος πρέπει να περάσει καλά και κάποιος να πονέσει και δυστυχώς πονέσαμε εμείς. Το όνομα μου έχει ακουστεί αρκετά, παρά το γεγονός ότι το άθλημα μας δεν είναι δημοφιλής και είμαι ο πρώτος που θα πρέπει να αναλάβει ευθύνες και να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ».
Σαουλίδης: «Αυτό το Κύπελλο η Ιθάκη μας, αποχωρώ στο τέλος της σεζόν»Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντώνης Σαουλίδης δήλωσε τελευταίος: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, δεν το παράτησε σε κανένα σημείο και έγινε πολύ ωραίο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την οργάνωση. Η ομάδα μας θα έπρεπε να έχει τρία τρόπαια, αργήσαμε μερικούς μήνες αλλά το πετύχαμε. Αποτελεί πολύ μεγάλη δικαίωση και νιώθω πολύ υπερήφανος για τους συμπαίκτες. Περάσαμε από τον χλευασμό στην αναγνώριση όχι από τον κόσμο του ΠΑΟΚ αλλά από τον κόσμο του χάντμπολ. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως. Αυτό το Κύπελλο ήταν η Ιθάκη μας! Επίσης θέλω να ανακοινώσω πως στο τέλος της σεζόν αποχωρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου