Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Χατζηπαρασίδου: «Κανείς δεν περίμενε την πορεία μας»

Πηγή:  http://www.onsports.gr/ 

Η πλέι μέικερ του Μέγα Αλεξάνδρου Μαρία Χατζηπαρασίδου, μίησε για την πορεία της ομάδας της ως τον τελικό του Πρωταθλήματος της Α1.
Ο 2ος τελικός του πρωταθλήματος με την Ορμή (10/3, 18:00) στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών δεν είναι τελειωμένη υπόθεση όπως εκτιμά η Χατζηπαρασίδου: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Χάσαμε στο πρώτο ματς με 8 γκολ. Η διαφορά στο σκορ είναι πλασματική. Πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε αυτό το ματς. Ήμασταν το απόλυτο αουτσάιντερ, κανείς δεν περίμενε την πορεία μας. Ο προπονητής μας Κύρος Σαράφης μας ζητάει δουλειά και επιμένει στην σκληρή προπόνηση».
Ο πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Πυθαγόρας Δημητριάδης σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Όλα αυτά τα χρόνια πορευτήκαμε με ελληνίδες αθλήτριες, δεν αποκτήσαμε ξένες. Κοιτάξαμε περισσότερο τις υποδομές. Λόγω και της οικονομικής συγκυρίας μίκρυνε η ψαλίδα μεταξύ των ομάδων. Πρέπει οι σύλλογοι να εκμεταλλευτούν την οικονομική κατάσταση και να επενδύουν στα νέα ταλέντα. Η Ορμή είναι πολύ δυνατή ομάδα. Εμείς έχουμε κάνει ήδη την υπέρβαση μας. Έχει γίνει ήδη η κινητοποίηση και πιστεύω πως ο κόσμος θα δώσει το παρών στον 2ο τελικό για να τιμήσει τα κορίτσια για την προσπάθεια τους».
Από την πλευρά της Ορμής που νίκησε με 30-22 στο πρώτο ματς η περιφερειακή της Ορμής Κατερίνα Βαφειάδου τόνισε: «Οι συμπαίκτριες μου και εγώ πρέπει να πάμε αποφασισμένες για τη νίκη και συγκεντρωμένες. Θέλουμε να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα με μία ακόμα νίκη. Πρέπει από την αρχή του ματς να δείξουμε μέσα στο γήπεδο την ανωτερότητα μας και να μην επαναπαυτούμε στα 8 γκολ διαφορά. Είναι πολύ σημαντικό για τον Μέγα Αλέξανδρο που έφτασε στον τελικό του πρωταθλήματος. Είναι μια ομάδα που δουλεύει στην ανάπτυξη και του αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου