Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Επικίνδυνες βόλτες για ΑΕΚ και Διομήδη

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

 Η 18η αγωνιστική της Α1 χάντμπολ των ανδρών στέλνει τον αήττητο πρωτοπόρο Διομήδη Άργους στην «επικίνδυνη» Έδεσσα.
Μετά τις ήττες από Φίλιππο, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ο Αερωπός ψάχνει να σπάσει το κακό σερί και να επιστρέψει στο παλιό καλό του πρόσωπο. «Είναι ένα δύσκολο ματς με τον πρωτοπόρο, που είναι φαβορί για τον τίτλο. Εμείς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν», σχολίασε ο τεχνικός του Αερωπού Χρήστος Τζουβάρας
Ο Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου σχολίασε για τον Διομήδη: «Είναι ένα ντέρμπι κόντρα σε μια ομάδα που βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και παλεύει για την είσοδο της στην τετράδα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί σε άμυνα και επίθεση για να διατηρήσουμε το αήττητο και να κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο».
Επικίνδυνη έξοδος και για την ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη απέναντι στη ΧΑΝΘ. «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και αρκετά συγκεντρωμένοι σε μία δύσκολη έδρα. Πιστεύω ότι θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Με ενδιαφέρει η νίκη, αυτό είναι το πρώτο μέλημα και μετά θα δούμε για τον τελικό. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει», εκτιμά ο τεχνικός της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης
«Η ΑΕΚ είναι μια από τις πιο πλήρεις ομάδες της κατηγορίας. Θα είναι δύσκολο ματς. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε την δικιά μας δυναμική», λέει ωστόσο ο προπονητής Στέλιος Σεϊρεκίδης.
Πανελλήνιος και Φίλιππος είναι το ντέρμπι ονομάτων από τα παλιά. «Είναι τελευταία ευκαιρία για εμάς πριν το καθοριστικό ματς των Χανίων. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε καλή ψυχολογία», σχολίασε ο προπονητής των γηπεδούχων Δημήτρης Σκάρλος, ενώ ο αριστερός εξτρέμ του Φιλίππου Σταύρος Παπαδόπουλος είπε: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι βαθμολογικής σημασίας κυρίως για τον Πανελλήνιο. Εμείς πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Να τιμήσουμε την φανέλα του Φιλίππου. Στο μέλλον στόχος είναι η ομάδα να προχωρήσει με αποκλειστικά Βεροιώτες παίκτες».
 Στο Δαϊς ο Δούκας υποδέχεται τον ΓΑΣ Κιλκίς το οποίο είχε επικρατήσει 22-19 στον α΄γύρο. «Το Κιλκίς είναι μια καλή ομάδα με νεαρούς παίκτες. Εμείς θέλουμε τη νίκη για την τετράδα», σχολίασε ο Γιώργος Μαστορογιάννης, ενώ ο Άκης Κυπραίος πρόσθεσε: «Ο Δούκας διαθέτει ταλαντούχους και έμπειρους παίκτες. Έχουμε δύσκολη αποστολή, αλλά δεν έχουμε άγχος».
Στα Χανιά ο ΠΑΟΚ γι το ματς με τον Κύδωνα. «Σίγουρα θα ήθελα να είχαμε ένα πιο δύσκολο αντίπαλο. Το μυαλό μας είναι στον τελικό, μην κρυβόμαστε. Εννοείται όμως πως πρέπει να κάνουμε ένα διάλλειμα στις σκέψεις μας. Θέλουμε να πάρουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος της σεζόν. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σεβασμό τον Κύδωνα», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Υετίων. Ο Ηλίας Κιναλόπουλος, ωστόσο επεσήμανε: «Είμαστε πλήρεις μετά από καιρό. Η διαφορά μας από τον ΠΑΟΚ είναι φανερή. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε το γεγονός πως ίσως το μυαλό του είναι στον τελικό».
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου:ΔΑΚ Κλαδισού 15:00, Κύδων Χανίων- ΠΑΟΚ (Τσάμος- Δημάκης, Παπαματθαίου)
ΧΑΝΘ 16:30, ΧΑΝΘ- ΑΕΚ (Αγγελίδης- Κατσάνος, Μειμαρίδης)
ΔΑΚ Έδεσσας 18:00, Αερωπός Έδεσσας- Διομήδης Άργους (Τσάκωνας- Χασκής, Ζέρβας)
Βύρωνα 18:00, ΑΣΕ Δούκα- ΓΑΣ Κιλκίς (Βήτας- Σκλαβενίτης, Μίγκας)
Πανελληνίου 18:00, Πανελλήνιος- Φίλιππος Βέροιας (Κολλάρος- Τσακανίκας, Μπεμπέτσος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου