Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Δημητρούλιας: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%»

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Παραπάνω από ικανοποιημένος είναι ο προπονητής του Διομήδη Άργους Δημήτρης Δημητρούλιας με την κλήρωση του Δούκα απέναντι στη Μακάμπι.
«Αποφύγαμε τα 'θηρία', αυτό όμως δεν μας χρίζει φαβορί» λέει ο Ελληνας προπονητής και τονίζει πως: «Είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα που το δεύτερο ματς θα είναι στην Ελλάδα. Περιμένουμε την στήριξη του κόσμου, όπως και στον προημιτελικό. Θέλουμε στο πρώτο ματς ένα σκορ κοντά στην ισοπαλία. Η Μακάμπι είναι μια ομάδα που έχει θέληση για την νίκη και δεν είναι τυχαίο ότι έφτασε μέχρι εδώ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% για να φτάσουμε στην πρόκριση».
Ο πλέι μέικερ του Δούκα Γιώργος Μαστορογιάννης, ο οποίος αντιμετώπισε την Μακάμπι με τον Δούκα νωρίτερα στους «16» είπε: «Θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες Διομήδη, τον προπονητή και την διοίκηση για την πρόκριση. Ίσως αυτή την επιτυχία να μην την περίμεναν, αλλά τώρα έχουν δικαίωμα στο όνειρο. Την Μακάμπι την αντιμετωπίσαμε και εμείς. Η ομάδα αυτή είναι στα μέτρα τους. Έχουν καλύτερη εικόνα για την αντίπαλο τους, απ’ ότι εμείς. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία, να πάρουν ‘’αγκαζέ’’ το ελληνικό χάντμπολ και να το πάνε ψηλά». Όσον αφορά την κλήρωση της Εθνικής Ανδρών στα προ-προκριματικά, είπε: «Οι ομάδες είναι στα μέτρα μας. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι, διότι έχουμε υποχρέωση να περάσουμε στην προκριματική φάση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου