Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 14:00 Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

Πηγή:  http://hatzi-handball.blogspot.com 
Την Παρασκευή στις 14:00 η συνέντευξη Τύπου του τελικού- Οι παλιές δόξες θυμούνται
Όπως ανακοινώνεται από την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και τους τοπικούς διοργανωτές, η συνέντευξη Τύπου του 30ου τελικού του κυπέλλου Ελλάδος Λουξ μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα λάβει χώρα την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012 στις 14:00 στο ξενοδοχείο «Astir» της Πάτρας. Το παρών θα δώσουν εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας, των τοπικών διοργανωτών, του χορηγού ονομασίας και των δύο φιναλίστ.
*Στην εκδήλωση οι Δημοσιογράφοι θα μπορούν να παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους για τον τελικό.
Δανήλος: «Προβάδισμα η ΑΕΚ»Ο μεγάλος «δάσκαλος» του ελληνικού χάντμπολ Τάσος Δανήλος, που έχει 5 κατακτήσεις κυπέλλου με τον Ιωνικό ΝΦ και τις Σχολές Ξυνή, σχολίασε: «Η ΑΕΚ έχει προβάδισμα, διότι είναι πιο δεμένη σαν ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερο πάγκο, ενθουσιασμό και πιστεύω περισσότερο άγχος. Τα παιχνίδια χρειάζονται ηρεμία νηφαλιότητα ψυχραιμία. Εκείνο το παιχνίδι που έχει μείνει είναι ο τελικός Φίλιππος Βέροιας- Σχολές Ξυνή που κρίθηκε στα πέναλτι μετά από δύο παρατάσεις και πρωταγωνιστή του τερματοφύλακα Μπάμπη Προδρομίδη».
Καραλής: «Ο Μπακαούκας δίνει παλμό»
Ο Στέφανος Καραλής προπονητής του Αθηναϊκού, που ήταν φιναλίστ στην πρώτη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος που διεξήχθη το 1983, τόνισε: «Οι πιθανότητες είναι 50-50. Θα μετρήσει η ηρεμία. Ο ΠΑΟΚ έχει οργανωμένο σύνολο, ενώ η ΑΕΚ έχει έμπειρους παίκτες, καλή άμυνα και έναν Χριστόφοφο Μπακαούκα που δίνει παλμό. Από τον 1ο τελικό θυμάμαι ότι περιμέναμε με αγωνία την έναρξη του, διότι είχε και τηλεοπτική μετάδοση. Ο ΒΑΟ ήταν πιο πλήρης και κέρδισε από εμάς που δεν είχαμε διάρκεια μετά από κάποιο σημείο. Το κύπελλο που θυμάμαι πιο χαρακτηριστικά είναι το 1997 με τον Αθηναϊκού τροπαιούχο στο ματς με τις Σχολές Ξυνή στα Ιλίσια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου