Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Γ.Σ. ΧΑΝΙΩΝ- Βραβεύσεις και διασκέδαση στη γιορτή

Πηγή:  http://www.haniotika-nea.gr    
Ο Γ.Σ. Χανίων διοργάνωσε μ' επιτυχία την γιορτή του συλλόγου, κατά τη διάρκεια της οποίας βραβεύθηκαν οι αθλητές των ομάδων χάντμπολ παίδων και παμπαίδων, για την παρουσία που είχαν το 2011, αλλά και οι προπονητές τους.
 
Ακόμη, υπήρξαν και ειδικές βραβεύσεις σε άτομα που έχουν προσφέρει, γενικότερα, στο χώρο του χάντμπολ, αλλά και στον αθλητή του συλλόγου, Κώστα Ταζέ, για τις άριστες επιδόσεις τους και στο σχολικό στίβο. Βέβαια, δεν έλλειψε και η διασκέδαση, αφού μετά τις απονομές ακολούθησε φαγοπότι και η βραδιά στο κέντρο "Διογένης" κύλησε πολύ ευχάριστα για όλους τους παρευρισκόμενους.
Στις ειδικές βραβεύσεις, αναμνηστική πλακέτα απονεμήθηκε στους Κώστα Μπιτσάκη (για τη βοήθεια που προσφέρει στον Γ.Σ. Χανίων), Γιώργο Λουράκη (φωτ. 1), Δημήτρη Κοντεκάκη (φωτ. 4) και Μάκη Κοκορέτση (για την πολύχρονη προσφορά τους στο χάντμπολ). Επίσης βραβεύθηκαν οι προπονητές του συλλόγου, Αλέκος Μαλινάκης (φωτ. 3), Μάνος Ξυφανταράκης (φωτ. 2), Δημήτρης Πουλιδάκης (φωτ. 6, ενώ προσέρχεται για την απονομή), Κώστας Σαμαράς (φωτ. 5). 
 
* Η ομάδα παίδων του Γυμναστικού Συλλόγου Χανίων κατέκτησε και φέτος τον παγκρήτιο τίτλο στην κατηγορία παίδων, κερδίζοντας δυο φορές την αντίστοιχη του Κύδωνα (με 41-30 και 30-19). Έτσι θα πάρει μέρος στην προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου