Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Αγωνιστικότητα και θέαμα για τον κόσμο

Πηγή: http://www2.paok24.com

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο, στις 15.00 στη Μίκρα τον Πανελλήνιο για την ένατη αγωνιστική της Α1 ανδρών του χάντμπολ και ο Στέλιος Υετίων ζητά από τους παίκτες του υψηλό αγωνιστικό πνεύμα, μετά τη σπουδαία νίκη της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στη ΧΑΝΘ.
"Ο Πανελλήνιος είναι αποδυναμωμένος, αλλά κανένα παιχνίδι δεν είναι κερδισμένο πριν παιχθεί. Θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και αθλητές που μέχρι τώρα δεν έχουν παίξει πολύ, θα υπάρξει rotation, αλλά ο κύριος στόχος είναι να μη χαθεί ο αγωνιστικός ρυθμός που έχει αποκτήσει η ομάδα, καθώς έπεται ένας δύσκολος αγώνας κόντρα στο Κιλκίς. Γι αυτό το λόγο δεν εφησυχάζουμε απέναντι στον Πανελλήνιο και περιμένω να δω αγωνιστικότητα και όμορφο θέαμα από τους αθλητές μου για να ικανοποιηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο. Η ώρα διεξαγωγής του αγώνα προσφέρεται για να επισκεφθούν οι φίλαθλοι το κλειστό της Μίκρας και να βρεθούν κοντά στην ομάδα που έχει βελτιωθεί αισθητά και μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες", τόνισε στο PAOK24 ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Στέλιος Υετίων.
Στη βαθμολογία ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 8 βαθμούς σε επτά αγώνες και ο Πανελλήνιος είναι προτελευταίος με 2 βαθμούς σε 8 αγώνες.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Χατζηπαναγιωτίδης και Μπουγιάκας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το PAOK24.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου