Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Για τη νίκη στην Βέροια

Πηγή: http://www.aekvoice.gr
Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Φίλιππο, στην Βέροια. Η αποστολή της ομάδας, θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι οδικώς.

Σήμερα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που προπονήθηκε στο κλειστό «Μπάμπης Χολίδης» του Μενιδίου. Την Παρασκευή το μεσημέρι η αποστολή της «Ένωσης» θα ταξιδέψει οδικώς για την Βέροια, όπου το Σάββατο στις 6 το απόγευμα, θα αντιμετωπίσει τον Φίλιππο.
Ο τεχνικός της «Ένωσης», δεν θα έχει στην διάθεση του τον Γιώργο Βακάλη ο οποίος θα μείνει πίσω για να συνεχίσει την αποθεραπεία του. Αντίθετα οι Παπαδόπουλος, Ντούτσης και Κόντης, θα ταξιδέψουν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα αν και η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη.
Ο αντίπαλος των «κιτρινόμαυρων» , βρίσκεται στην 8η θέση με τέσσερις βαθμούς, ενώ ο «δικέφαλος» είναι 2ος με 10. Όπως επισήμανε και ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης, μιλώντας στο aekvoice.gr: «Ο Φίλιππος Βέροιας μπορεί αυτή τη στιγμή να μην βρίσκεται στα καλύτερα του, έχει όμως μεγάλη παράδοση και παίκτες που έχουν πρωταγωνιστήσει. Όλοι ξέρουμε τι ομάδα είναι. Θέλει προσοχή. Είναι ντέρμπι».
Η ΑΕΚ θέλει να ολοκληρώσει με νίκη τις υποχρεώσεις της πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω εορτών, που θα ακολουθήσει μετά από το συγκεκριμένο ματς. Η επανέναρξη του πρωταθλήματος έχει οριστεί για τις 20 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου