Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΚΥΔΩΝΑΣ

Πηγή: http://www.haniotika-nea.gr

Όλοι οι ασχολούμενοι με το τμήμα χάντμπολ του Κύδωνα ξέρουν καλά ότι το προσεχές Σάββατο θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό το αν η ομάδα θα μπορεί να ελπίζει σε παραμονή. Παίζοντας με τον Άρη Νίκαιας, ο Κύδωνας θέλει μόνο τους δυο βαθμούς της νίκης, έτσι ώστε να έχει πιθανότητες ν' αποφύγει την 11η -και τελευταία- θέση στη βαθμολογία, η οποία οδηγεί και σε υποβιβασμό στην Α2 κατηγορία.
Το σωματείο της πόλης μας "μετράει" 8 ήττες στα ισάριθμα μέχρι τώρα παιχνίδια του, δηλαδή δεν έχει κανένα βαθμό, ενώ ο αντίπαλός του έχει τρεις (κέρδισε, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, εκτός έδρας τον Πανελλήνιο με 23-21 και αναδείχθηκε ισόπαλος, την επόμενη αγωνιστική στη Νίκαια, 17-17 με το Κιλκίς). Δηλαδή και για τον Άρη ο αγώνας αυτός είναι ιδιαίτερα καθοριστικός για τη συνέχεια, ενώ ακόμη και με ισοπαλία θα έχει κάνει σημαντικό βήμα για την παραμονή του.
Όπως έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια ο Κύδωνας, σίγουρα βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ' ότι στο ξεκίνημα της διοργάνωσης και αυτό που θα μετρήσει πάρα πολύ στη ψυχολογία των παικτών θα είναι η παρουσία των φιλάθλων, οι οποίοι είναι αλήθεια ότι μέχρι τώρα δεν έχουν την αναμενόμενη προσέλευση, κάτι που όλοι ελπίζουν ότι θα γίνει στο Σαββατιάτικο ντέρμπι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου