Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Ζαραβίνας: «Αποχωρώ από την εθνική»

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Την αποχώρησή του από την εθνική ομάδα εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών ανακοίνωσε ο Γιώργος Ζαραβίνας.
Ο 35χρονος εξτρέμ μετά από 13 χρόνια μια Ολυμπιακή διοργάνωση και μια ανάσα από παγκόσμια διάκριση εκτιμά πως είναι ώρα να παραχωρήσει την θέση του.
«Έχω αποφασίσει πως θα αγωνιστώ μέχρι τον επόμενο Ιούνιο, εφόσον προκριθούμε στα μπαράζ και φυσικά αν είμαι στις επιλογές του προπονητή. Ακόμα και αν η ομάδα καταφέρει να προκριθεί στο Παγκόσμιο του 2013, εγώ δεν θα ακολουθήσω. Θα χαρώ πολύ αν περάσουμε και θα πάω να δω τα παιδιά από την κερκίδα. Ο δικός μου ο κύκλος στην εθνική έκλεισε. Δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω άλλο ψυχολογικά και σωματικά. Όποιος παίζει στην εθνική πρέπει να είναι 100% έτοιμος. Όλα αυτά τα χρόνια έδωσα πραγματικά ό,τι μπορούσα», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ.
Για την πορεία του Διομήδη Άργους με εννέα νίκες σε ισάριθμα ματς, είπε: «Το τι αποτελέσματα θα φέρει μία ομάδα είναι παρανομαστής πολλών πραγμάτων. Ξέραμε όμως ότι θα ήμασταν ανταγωνιστικοί, ότι είχαμε δουλέψει πολύ στην προετοιμασία και απλά περιμέναμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Ο Φεβρουάριος θα καθορίσει πολλά όσον αφορά τους τίτλους. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, τα δυνατά μας σημεία και τις αδυναμίες μας. Οι ομάδες που έχουμε να συναγωνιστούμε για τους τίτλους είναι πολύ δυνατές. Η ΑΕΚ είναι πλήρης, ενώ ΠΑΟΚ και ΑΣΕ Δούκα δεν είναι δυνατό να τους υποτιμήσει κανείς. Όσον αφορά στο Κύπελλο, επίσης θα παίξουμε στα ημιτελικά με ΑΕΚ ή Δούκα εκτός έδρας. Είναι παιχνίδια-πρόκληση, όχι μόνο για εμάς, αλλά και για όλο το ελληνικό χάντμπολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου