Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

«Προσοχή στη Βοσνία»


Στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ μίλησε ο Σπύρος Μπαλωμένος για τα επικείμενα ματς της εθνικής χάντμπολ των ανδρών απέναντι σε Κύπρο και Βοσνία, στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
«Πρέπει να δείξουμε προσοχή. Το καλό είναι πως θα παίξουμε πρώτα με Κύπρο, οπότε θα έχουμε την ευκαιρία να βρούμε τον ρυθμό μας, ώστε να αντιμετωπίσουμε 100% έτοιμοι τη Βοσνία, που είναι και ο κύριος αντίπαλός μας για την πρόκριση. Στο τελευταίο φιλικό που έδωσε με τη Γερμανία πέρσι, η Βοσνία έδειξε πολύ ανεβασμένη, παρουσιάζοντας καινούργιους παίκτες που "διψούν" για διακρίσεις. Είναι παιχνίδια που θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Στην εθνική έχουν γίνει αρκετές κλήσεις καινούργιων αθλητών.
Κάθε καινούργιος παίκτης έχει να δώσει κάτι και γι αυτό καλείται. Οι ομάδες στην Ελλάδα πρώτα απ’ όλα πρέπει να φτιάξουν τις συνθήκες ώστε να υπάρχει μία "δεξαμενή" αθλητών, η οποία αυτή τη στιγμή είναι μικρή. Είναι ένα σοβαρό ζήτημα που πρέπει να λυθεί. Η εθνική κατά βάση στηρίζεται στα παιδιά του εξωτερικού. Εμείς θέλουμε να έρχονται νέα παιδιά και να τα βοηθούμε να προσαρμόζονται πιο γρήγορα στην ομάδα. Θέλουμε να αποκτήσουν ευθύνες και κάποια στιγμή να αναλάβουν εκείνοι τις τύχες της», είπε ο Μπαλωμένος και αναφέρθηκε σε προσωπικό επίπεδο:
«Όσο έχω ακόμα κίνητρο θα συνεχίζω να παίζω στην εθνική. Ο στόχος μου είναι να πάω σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση».
Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου