Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.com

Η ευχάριστη έκπληξη του Αιγιώτικου αθλητισμού, η ομάδα χάντμπολ του Πήγασου Αιγίου, έκανε για άλλη μία φορά την υπέρβαση… Παράλληλα με τις πολύ καλές εμφανίσεις στην Α2 και την προσέλκυση του φίλαθλου κοινού της Αιγιάλειας στο κλειστό γυμναστήριο, «κλείδωσε» τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την πρωταθλήτρια Ελλάδος ΑΕΚ, στις 14 Ιανουαρίου, στο Αίγιο!
Μάλιστα, η είδηση του φιλικού έχει κάνει το… γύρο της χώρας μέσω του επίσημου site της ΑΕΚ αλλά και των υπολοίπων μέσων ενημέρωσης, που αναφέρονται με κολακευτικά σχόλια για τον Πήγασο, κάνοντας λόγο για μία ανερχόμενη δύναμη στο χώρο του χάντμπολ στη Δυτική Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση της τοπικής ομάδας και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Μιχάλης Μπέσκος, βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της πρωταθλήτριας από το καλοκαίρι ακόμη, προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτός ο αγώνας στο Αίγιο. Ο σκοπός τριπλός: Να τιμηθεί η ιστορική ΑΕΚ και πρωταθλήτρια Ελλάδος, να δοκιμαστεί η νεοφώτιστη στην Α2 ομάδα του Πήγασου Αιγίου με έναν ισχυρό αντίπαλο, αλλά και να ανέβει ένα «σκαλοπάτι» πιο ψηλά ο Αιγιώτικος αθλητισμός, στρέφοντας στην περιοχή τα βλέμματα της φίλαθλης Ελλάδας.
Θα παραταχθεί με όλα της τα αστέρια!
Η Ένωση αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση και θα βρεθεί στο Αίγιο στις 14 Ιανουαρίου όπου θα φιλοξενηθεί και θα ξεναγηθεί στην περιοχή, ενώ παράλληλα οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τους πρωταθλητές Ελλάδος, αφού η ομάδα θα έρθει στο Αίγιο με όλα της τα «αστέρια».
Ήδη, η είδηση της παρουσίας της ΑΕΚ στο Αίγιο έχει σημάνει «συναγερμό» στην Αιγιάλεια αλλά και γενικότερα στην Αχαΐα, καθώς το κλειστό τής πόλης αναμένεται να κατακλυστεί από φίλους τού αθλήματος και της Ένωσης που θα έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να δουν από κοντά αγωνιζόμενη την Πρωταθλήτρια Ελλάδος. Μετά την αναμέτρηση η διοίκηση του Πήγασου Αιγίου θα παραθέσει δείπνο στην κιτρινόμαυρη αποστολή. Να σημειώσουμε ότι οι υπεύθυνοι της ερασιτεχνικής ΑΕΚ γνώριζαν ήδη για την προσπάθεια που καταβάλει η Αιγιώτικη ομάδα καθώς και για την εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου σε κάθε παιχνίδι της, γεγονός που στάθηκε καθοριστικό για να δώσουν το «πράσινο φως» για τη διεξαγωγή του φιλικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου