Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ξεκίνησε το Χριστουγεννιάτικο Festival Handball στην Προσοτσάνη !!!

Πηγή:  aoprosotsanis.blogspot.com/ 

Στις 27 του μηνός ξεκίνησε η άφιξη των ομάδων και ο πρώτος φιλοξενούμενοςμας ήταν η ομάδα ΝΕΑ ΕΛΒΕΤΙΑ από τηνΘεσσαλονίκη!!! Το ίδιο απόγευμα πραγματοποιήθηκε ένας αγώνας προπόνησης στην κατηγορίατων Κορασίδων μεταξύ του Α.Ο. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣκαι της ΝΕΑΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ!!!
Στις 28 του μηνός ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και το τμήματων ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ από το Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙτην τοπική ομάδα ΑΚΡΙΤΕΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ !!! Τις πρωινές ώρες έγινε φιλικός αγώνας μεταξύ του Α.Ο.Π και των ΑΚΡΙΤΩΝ όπου τα Μίνι κορίτσια και των δυο ομάδων έδωσαν τον καλύτεροτους εαυτό και μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα προσέφεραν άφθονο θέαμα στους θεατές πουβρεθήκαν στο κλειστό γυμναστήριο Προσοτσάνης «Γεώργιος Μακρής» . Για τους τύπους η ομάδα της Προσοτσάνης επικράτησεεπί της ομάδας του Νευροκοπίου με 22-42 αλλά αυτό δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρονκαθώς οι προπονητές έδωσαν την ευκαιρία σε πολλά παιδάκια να πάρουν χρόνο συμμετοχήςνα ευχαριστηθούν το παιχνίδι και να αποκτήσουν εμπειρίες!!!
 Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας μεταξύ των Κορασίδων της ΝΕΑΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ και τον Παγκορασίδων του Α.Ο.ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ.Εδώ τα πράγματα δυσκόλεψαν και για τις δυο ομάδες που τα βρήκαν σκούρα καθώς η δυναμικότητατους κυμαινόταν στα ιδία επίπεδα. Έτσι παρακολουθήσαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι γεμάτο παθός και ανταγωνιστικότητα, καθώς μέχρι την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου οι ομάδεςπήγαιναν στήθος με στήθος και η πρωτιά στο score δεν είχε ξεκαθαριστεί . Στο δεύτερο ημίχρονο πλέον τελείωναν οι δυνάμεις από τις Παγκορασίδες του Α.Ο.Π και έτσι η Κορασίδες της ΝΕΑΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ έχοντας την εμπειρία το σθένοςκαι την δύναμη κατάφεραν να πάρουν τα ινία του αγώνα να επιβάλλουν τον δικό τουςρυθμό στο παιχνίδι και με την λήξη του άξια κέρδισαν τον αγώνα με 32-43 .
Αργά το απόγευμα ήταν η σειρά των Κορασίδων του Α.Ο.Π να ριχθούν στη μάχη ενάντια των Κορασίδωντης ΝΕΑΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ!!! Το παιχνίδι αυτόήταν εξίσου συναρπαστικό και γεμάτο παθός με τον Α.Ο.Π να προσπαθεί από την αρχή να επιβάλλει το δικό του γρήγορο παιχνίδικαι ρυθμό. Η αντίσταση της Ν.ΕΛΒΕΤΙΑΣήταν πολύ καλή καθώς λειτουργούσε πολύ καλά ανασταλτικά. Στον αντίποδα η ομάδα του Α.Ο.Π κατά διαστήματα έχει κάποια προβλήματα στην άμυνα και έτσι παρακολουθήσαμε ένα πολύ καλό αγωνιστικά παιχνίδιγεμάτο αιφνιδιασμούς, ωραίους συνδυασμούς ,πάθος δυναμισμό και φυσικά το άφθονοθέαμα που προσφέρουν οι Κορασίδες του Α.Ο.Π!!! Η λήξη του αγώνα βρήκε νικητή τον Α.Ο.Πμε αρκετή διαφορά καθώς η ομάδα της Ν.ΕΛΒΕΤΙΑΣπροσπάθησε αρκετά αλλά υπέκυψε λόγο και της κούρασης και έτσι το score διαμορφώθηκεστα 43-24.
Στις 29 του μηνός αναμένεται να φτάσει στην Προσοτσάνη ο ΦΕΡΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με τρία τμήματα!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου