Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Χρονιά ορόσημο για τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

Πηγή:  http://olapaok.gr 
Η ευρωπαϊκή έξοδος, για πρώτη φορά στην ιστορία του γυναικείου τμήματος χάντμπολ, είναι ο βασικός λόγος που το 2011 γράφτηκε στην ιστορία με "χρυσά" γράμματα

Μεγάλες στιγμές έζησε το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ μέσα στο 2011. Τα κορίτσια του "Δικέφαλου" σφράγισαν την πολύ καλή τους πορεία στο πρωτάθλημα της σεζόν 2010-11, εξασφαλίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μέσω της προνομιούχου τετράδας. Όλα τελείωσαν μετά το 31-31 στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στις 3/4.
Το επίτευγμα, μάλιστα, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα αν αναλογιστεί κανείς πως ήρθε την αμέσως επόμενη αγωνιστική περίοδο μετά την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Ο ΠΑΟΚ εξαργύρωσε την ευρωπαϊκή του συμμετοχή αγωνιζόμενος, σε δύο παιχνίδια που διεξήχθησαν στην Ουκρανία στις 5 και 6/11, με αντίπαλο με αντίπαλο την Ντνεπριάνκα Κέρσον.
Η προσπάθεια για διάκριση συνεχίζεται και την φετινή περίοδο, με μειωμένο μπάτζετ, αλλά με την ίδια όρεξη για επιτυχίες. Ο "Δικέφαλος" μετράει, έως τώρα, την αγωνιστική σεζόν 2011-12 δύο νίκες και μια ήττα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου