Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Γουργούμης: «Από την αρχή είχαμε στόχο το πρωτάθλημα»

Πηγή: http://www.onsports.gr

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, την αλλαγή προπονητή και την συνέχεια μίλησε ο Κώστας Γουργούμης
Ο τερματοφύλακας του «Δικεφάλου του Βορρά» με δηλώσεις του στον «Sport 103fm» είπε πως οι ήττες στην αρχή του πρωταθλήματος δεν τους πτόησαν.
Για το κακό ξεκίνημα της ομάδας είπε: «Δεν κάναμε και το καλύτερο ξεκίνημα. Στην αρχή είχαμε πέντε σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Ήμασταν νωθροί. Η διακοπή δεν ξέρω κατά πόσο μας έκανε καλό. Είμαστε καινούργια ομάδα με νέα πρόσωπα».
Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία: «Έκλεισε ένα πετυχημένο κεφάλαιο με τον Σεϊρεκίδη, ξεκίνησε ένα άλλο κεφάλαιο με τον Υετίων που ήταν χρόνια στην ομάδα ως συνεργάτης. Η ομάδα βαδίζει στα ίδια βήματα, αυτά δηλαδή του πρωταθλητισμού και αυτό θα συνεχίσει να κάνει».
Για το ματς με τον Πανελλήνιο: «Δεν ήμασταν πολύ καλοί στο παιχνίδι, κρατήσαμε δυνάμεις, έχουμε το Σάββατο (σ.σ 10/12) δύσκολο παιχνίδι στο Κίλκις. Με τον Πανελλήνιο δοκιμάσαμε πολλά πράγματα, πήραν χρόνο συμμετοχής πολλά παιδιά".
Για τον στόχο της ομάδας: «Από την αρχή είχαμε στόχο το πρωτάθλημα και την τετράδα. Δεν μας έβγαλαν από τα πλάνα μας οι ήττες. Θέλουμε άλλες δύο νίκες μέχρι τα Χριστούγεννα. Στόχος μας είναι ξανακάνουμε νίκες και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».
Για το παιχνίδι με το Κιλκίς: «Το Κιλκίς στο πρωτάθλημα έδειξε ότι είναι σοβαρή ομάδα δεν πρέπει να αφήσουμε άλλα περιθώρια. Πάμε για την νίκη».
Σχολίασε την παρουσία του κόσμου: «Θέλουμε τον κόσμο μας, ελπίζουμε στο Κιλκίς να έχει κόσμο. Είναι ότι καλύτερο για ένα παίκτη να συναντάει ένα γεμάτο γήπεδο».
Για την δική του απόδοση: «Προσωπικά προσπαθώ πάντα για μια καλύτερη συνέχεια. Ελπίζω να έχω κάποια κλήση στην Εθνική, αλλά δεν θα με απογοητεύσει και αν δεν γίνει, προσπαθώ να κερδίζει η ομάδα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου