Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Έξοδος του ΠΑΟΚ στο Κιλκίς

Πηγή: http://www.gazzetta.gr
Έντονο το ενδιαφέρον στην Α1 χάντμπολ των ανδρών, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, καθώς διεξάγονται σημαντικά για τη μάχη της τετράδας των πλέι οφ και την αποφυγή του υποβιβασμού.
Με τον Διομήδη να συνεχίζει αήττητος την πορεία του και την πρωταθλήτρια ΑΕΚ να τον ακολουθεί κατά πόδας, η κατάσταση στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα παραμένει εδώ και εβδομάδες αμετάβλητη. Οι «Λύκοι» με τον αέρα του πρωτοπόρου και με την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση στους «16» του Τσάλεντζ Καπ φιλοξενούνται από τον Πανελλήνιο στην Κυψέλη και δεν ενδέχεται να συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα στην προσπάθειά τους να συνεχίσουν το απόλυτο στο πρωτάθλημα. Η Ένωση από την πλευρά της ταξιδεύει στη Βέροια για το ματς με τον τοπικό Φίλιππο, σε ένα παιχνίδι μικρότερης επικινδυνότητας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, όταν οι «ερυθρόλευκοι» συγκαταλέγονταν στα φαβορί για τη διεκδίκηση του τίτλου.
Το πιο σημαντικό ματς της ημέρας διεξάγεται στο Κιλκίς, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τον προερχόμενο από πέντε διαδοχικές νίκες ΠΑΟΚ, σε ένα ακόμη μεγάλο τεστ για τον Δικέφαλο του Βορρά. Οι γηπεδούχοι, έχοντας διαγράψει μια καταπληκτική πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, μετρούν μόλις μια ήττα στην έδρα τους, από τον Αερωπό Έδεσσας, ενώ έχουν επικρατήσει κόντρα σε ΧΑΝΘ, Φίλιππο και Δούκα. Σημαντικό το εμπόδιο για τους Θεσσαλονικείς που θέλουν το «διπλό» για την είσοδό τους στην τετράδα, αφήνοντας ένα βαθμό πίσω τον αντίπαλό τους.
Ο έτερος Ευρωπαίος, ο ΑΣΕ Δούκα που βρίσκεται με τη σειρά του στις 16 καλύτερες ομάδες του Τσάλεντζ Καπ υποδέχεται στο Δαΐς τον Αερωπό και θέλει να συνεχίσει επιτυχημένα τις υποχρεώσεις του, ώστε να διατηρήσει τη θέση του στην πρώτη τριάδα
Εκτός της… μεσαίας γραμμής τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η «κόκκινη ζώνη» καθώς τα πάντα είναι ρευστά. Ματς ζωής και θανάτου στην Κρήτη, με τον Κύδωνα να μην έχει πλέον άλλα περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες, σε διαφορετική περίπτωση πρέπει από τώρα να σκέφτεται την Α2. Η ομάδα των Χανίων χωρίς βαθμούς σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος υποδέχεται στο κλειστό του Κλαδισού τον Άρη, σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά, καθώς και το συγκρότημα της Νίκαιας βρίσκεται με τη σειρά του χαμηλά στη βαθμολογία.
Αυτή την εβδομάδα ρεπό έχει η ΧΑΝΘ.
Το πρόγραμμα
Σάββατο 10/12/2011
16:00, Πανελλήνιος Γ.Σ.- Διομήδης Αργους (Γούσιας-Κουτσός, Μίγκας)
17:00, ΑΣΕ Δούκα- Αερωπός Εδεσσας (Τσάκωνας-Σκλαβενίτης, Αντωνόπουλος)
17:30, Κύδων Χανίων- Γ.Ν.Ο.Ν. Αρης (Καραπάνος- Συρεπίσιος, Κυριακούλιας)
18:00, Φίλιππος Βέροιας- ΑΕΚ (Πατιός- Τσιάνας, Ζέρβας)
18:00, ΓΑΣ Κιλκίς- ΠΑΟΚ (Χασκής- Τζαφερόπουλος, Βλάχος)
Ρεπό: ΧΑΝΘ
Η Βαθμολογία (σε 9 αγώνες)
1.Διομήδης 16
2. ΑΕΚ 14
3. Δούκας 12
4. Κιλκίς 11
5. ΠΑΟΚ 10
6. ΧΑΝΘ 8
7. Αερωπός Εδ. 8
8. Φίλιππος Β. 6
9. Αρης Ν. 3
10. Πανελλήνιος 2
11. Κύδων Χ. 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου