Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Παιχνίδι “ζωής ή θανάτου” δίνει αύριο ο Κύδωνας ΣΤΟ ΚΛ. ΚΛΑΔΙΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Α1 ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Πηγή: http://www.haniotika-nea.grΣΤΟ ΚΛ. ΚΛΑΔΙΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Α1 ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ
Με μοναδικό στόχο να σημειώσει την πρώτη του νίκη και να... ανοίξει λογαριασμό στη βαθμολογία της Α1 χάντμπολ ανδρών, ο Κύδωνας υποδέχεται αύριο (5.30μμ, κλ. Κλαδισού) τον Άρη Νίκαιας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Σίγουρα πρόκειται για το πιο σημαντικό φετινό παιχνίδι της χανιώτικης ομάδας, η οποία είναι ουραγός στο βαθμολογικό πίνακα, έχοντας 8 ήττες στα ισσάριθμα μέχρι τώρα παιχνίδια της και για το λόγο αυτό αποτελεί... μονόδρομο η κατάκτηση των δυο βαθμών. Μόνο σε μια τέτοια περίπτωση θα μπορεί να ελπίζει ότι θ' αποφύγει την 11η -και τελευταία- θέση στη βαθμολογία (η οποία και οδηγεί σε υποβιβασμό στην Α2 κατηγορία) και θα έχει κίνητρο να συνεχίσει την προσπάθεια, με δεδομένο ότι μεσολαβεί μεγάλη διακοπή (η 11η αγωνιστική-τελευταία του α' γύρου-έχει οριστεί για τις 21/1/2012).
Η προετοιμασία του Κύδωνα ολοκληρώνεται σήμερα και ο Ηλίας Κιναλόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Καστρινάκη, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή -επίσης λόγω τραυματισμού- των Καμπανιέρη και Παϊζάκη.
Όμως όλοι στο τμήμα αισιοδοξούν ότι η ομάδα μπορεί να πετύχει το στόχο της, ενώ ποντάρουν πολλά και στην παρουσία των θεατών, την οποία θεωρούν απαραίτητη.
Ο Άρης Νίκαιας έχει 3 βαθμούς, αφού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κέρδισε εκτός έδρας 23-21 τον Πανελλήνιο, ενώ τη 2η αγωνιστική, παίζοντας γηπεδούχος, αναδείχθηκε ισόπαλος 17-17 με το Κιλκίς. Μπορεί λοιπόν να έκαναν στη συνέχεια 6 ήττες, όμως είναι φανερό ότι οι φιλοξενούμενοι... βολεύονται και με ισοπαλία, κάτι που δεν ισχύει για τον Κύδωνα.
Για το αυριανό ματς "ζωής ή θανάτου" μας μίλησαν ο αρχηγός του Κύδωνα, Στέφανος Κοκολοδημητράκης και ο συνεργάτης του Κιναλόπουλου, Μάνος Οικονομάκης, ο οποίος προσφέρει πλέον και αγωνιστικές υπηρεσίες και θα βρεθεί αντίπαλος με την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε για 12 χρόνια (ενώ ταυτόχρονα ήταν και προπονητής στις ακαδημίες).
Στεφ. Κοκολοδημητράκης: "Είναι το παιχνίδι «κλειδί», θέλουμε νίκη και μόνο νίκη, οπότε θεωρώ λογικό να υπάρχει άγχος, ειδικά από τα παιδιά που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία. Ανεξάρτητα όμως από αυτό, είμαι σίγουρος ότι όλοι οι παίκτες θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να πάρουμε τους 2 βαθμούς και για να συμβεί αυτό χρειάζεται να παίξουμε καλή άμυνα και να περιορίσουμε τα λάθη. Καλώ τους Χανιώτες φιλάθλους να έρθουν αύριο στο κλ. Κλαδισού και να συμπαρασταθούν ηθικά στην προσπάθειά μας."
Εμμ. Οικονομάκης: "Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε νίκη και ν' ανέβουμε ψυχολογικά. Ο αντίπαλος είναι στα μέτρα μας και μπορούμε να τον κερδίσουμε, αρκεί να παίξουμε σοβαρά στην άμυνα, δίνοντας προσοχή στην καλή περιφέρεια του Άρη. Όλα τα παιδιά έχουν καταλάβει τη σημασία του αυριανού παιχνιδιού και αισιοδοξώ ότι με τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας θα τα καταφέρουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου