Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ήττα εντός προγράμματος για την ΕΑΧ Χανιά

Πηγή: http://www.haniotika-nea.gr
Χωρίς να έχει παίξει ούτε ένα φιλικό παιχνίδι "μπήκε" στο πρωτάθλημα της Α2 χάντμπολ γυναικών η ΕΑΧ Χανιά και ήταν λογικό να μην μπορέσει να "κοντράρει" μια ομάδα η οποία είχε δώσει αρκετούς αγώνες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Έτσι, στο κλ. Καματερού το ομώνυμο τοπικό σωματείο επικράτησε 32-23, με το σκορ πάντως να είναι σχετικά βαρύ για τις φιλοξενούμενες, οι οποίες έχασαν -ειδικά στο α' ημίχρονο, οπότε η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη- πολλές ευκαιρίες να σημειώσουν περισσότερα γκολ.
Μέχρι το 25', λοιπόν, η Χανιώτικη ομάδα παρακολουθούσε από κοντά το σκορ, όμως η αστοχία που είχε σε σουτ που έγιναν με καλές προϋποθέσεις δεν της επέτρεψε να έχει καλύτερο επιθετικό απολογισμό. Αρχίζοντας η επανάληψη οι γηπεδούχες ξέφυγαν με 8 γκολ, αλλά η ΕΑΧ Χανιά έχοντας ένα πολύ καλό δεκάλεπτο (40'-49') και επιμέρους σκορ 4-7, πλησίασε στα 5 γκολ. Τελικά δεν κατάφερε κάτι καλύτερο αφού στη συνέχεια και μέχρι τη λήξη υπήρξαν προβλήματα στην αμυντική της και όχι μόνο λειτουργία, με αποτέλεσμα το Καματερό να πάρει εύκολα τους 2 βαθμούς, κερδίζοντας με διαφορά 9 γκολ.
Καλή ήταν η διαιτησία των Τσάμου, Φωκίτη.
10λεπτα: 6-2, 10-7, 14-8 (ημιχρ.) 20-12, 24-19, 32-23
ΕΑΧ Χανιά (Νατ. Ότοβιτς-Φάσουρα): Σαματά, Πλανά, Γ. Παντελάκη 10 γκολ, Γαβριλάκη 2, Μπόσκοβιτς, Κατσανεβάκη, Παπαδοπούλου, Λευθέρη, Χρ. Παντελάκη 2, Ίλιτς 4, Μαρκουλάκη 3, Σπυρίδου 2.
Στο άλλο παιχνίδι για τον Α' υποόμιλο του 1ου ομίλου είχαμε Αναγ. Βύρωνα-Αργολικός 26-12.
Η 2η αγωνιστική έχει οριστεί για το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, οπότε η ΕΑΧ Χανιά θα δώσει (4μμ, κλ. Κλαδισού) το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της έχοντας αντίπαλο τον Αργολικό, ενώ θα παίξουν ακόμη Καματερό-Αναγ. Βύρωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου