Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Γιορτές στο ... γήπεδο οι Διεθνείς της Κύπρου

Από cyprus-handball.com 

Χριστούγεννα αλλά και παραμονή Πρωτοχρονιάς στο γήπεδο θα κάνουν και φέτος στην Εθνική μας ομάδα των αντρών στο Χάντμπολ, αφού μπροστά μας υπάρχουν οι υποχρεώσεις για τον 6ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος χάντμπολ. Την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012 η Εθνική μας θα δώσει τον πρώτο εκτός έδρας της αγώνα με αντίπαλο την Ελλάδα ενώ λίγες μέρες αργότερα, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, θα γίνει ο επαναληπτικός της Κύπρου. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η Εθνική μας, υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού μας προπονητή Γιάννη Αρβανίτη και του συνεργάτη του Ανδρέα Ανδρέου συνεχίζει εντατικά την προετοιμασία της έχοντας στόχο να παρουσιαστεί όσο το δυνατό πιο έτοιμη σε αυτές τις αναμετρήσεις.
«Με τα μέσα που έχουμε στη διάθεση μας προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα –εξηγεί ο κύριος Αρβανίτης. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι από όσο
στους αγώνες που δώσαμε με τη Βοσνία. Το αρνητικό για μας είναι ότι μας λείπουν τα φιλικά παιγνίδια. Κάναμε μια προσπάθεια για να διευθετήσουμε κάποιες φιλικές αναμετρήσεις όμως το ψηλό κόστος αποτελεί αρνητικό παράγοντα».
Το θετικό για τον Ομοσπονδιακό μας είναι ότι θα έχει απέναντι του έναν γνωστό αντίπαλο, μιας και όντας προπονητής της ΑΕΚ Αθηνών γνωρίζει πάρα πολύ καλά τους Έλληνες διεθνείς. Η Εθνική Ελλάδας είναι ένας αντίπαλος που ο Γιάννης Αρβανίτης τον γνωρίζει πολύ καλύτερα από κάθε άλλο προηγούμενο ...
« Η Εθνική Ελλάδας είναι ομάδα με πολλές δυνατότητες – μας επισήμανε. Όμως κι εμείς έχουμε μια καλή ομάδα με αξιόλογους παίκτες. Μέσα από αυτές τις αναμετρήσεις θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Σε καμιά περίπτωση δεν θα σηκώσουμε λευκή σημαία. Έχουμε περισσότερες αδυναμίες από την Ελλάδα, όμως θα προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους για να τις καλύψουμε».
Οι προπονήσεις της Εθνικής συνεχίζονται σε καθημερινή βάση. Ρεπό θα πάρουν οι διεθνείς μόνο την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Τις υπόλοιπες μέρες θα τις βγάλουν στο γήπεδο. Η αποστολή της Εθνικής μας θα αναχωρήσει για Ελλάδα την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012, μια μέρα δηλαδή πριν από τον πρώτο μας εκτός έδρας αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου