Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Καμπ προετοιμασίας για την Εθνική

Πηγή: http://www.gazzetta.gr

Με νέα πρόσωπα στην αποστολή τον Απόστολο Παλάσκα και τον Θοδωρή Πετρίδη θα γίνει η συγκέντρωση της Εθνικής χάντμπολ των ανδρών, εν όψει των προκριματικών του παγκοσμίου πρωταθλήματος.
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Κρανάκης κάλεσε 22 συνολικά αθλητές για τις προπονήσεις που θα γίνουν το διάστημα 27 με 30 Δεκεμβρίου. Από αυτούς οι 19 θα βρίσκονται στην αποστολή για τους αγώνες με την Κύπρο στις 4 Ιανουαρίου (εντός) και 8 Ιανουαρίου (εκτός) και τη Βοσνία (11 Ιανουαρίου εκτός – 15 Ιανουαρίου εντός), στο πλαίσιο του 6ου προκριματικού ομίλου του παγκοσμίου πρωταθλήματος.
Νέα πρόσωπα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι ο Απόστολος Παλάσκας και ο Θοδωρής Πετρίδης του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αγωνίζονται στη θέση του αριστερού ίντερ και του πλέι μέικερ αντίστοιχα.
«Μια κλήση στην Εθνική είναι ότι καλύτερο για έναν αθλητή. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτή η επιλογή αποδεικνύει ότι δουλεύω. Ένα καμπ είναι μεγάλη εμπειρία. Μπορώ να μάθω πολλά από παίκτες που παίζουν χρόνια στο εξωτερικό. Σίγουρα είναι ένα όνειρο ζωής για μένα αυτή η κλήση, ενώ αποτελεί επίσης μία σημαντική ευκαιρία. Οσο για τα προκριματικά, πιστεύω ότι Κύπρος και Βοσνία είναι ομάδες στα μέτρα μας και μπορούμε να τις κερδίσουμε», ήταν το σχόλιο του Απόστολου Παλάσκα.
Από την πλευρά του ο Θόδωρος Πετρίδης δήλωσε: «Είναι πρώτη φορά. Είχα στο πίσω μέρος του μυαλό μου την κλήση. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ένα βήμα στην καριέρα μου, ώστε κάποια στιγμή να γίνω μέλος της ομάδας. Είναι τιμή για μένα να προπονηθώ μαζί με αθλητές που αγωνίζονται σε άλλους ρυθμούς στο εξωτερικό, τους αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και παίρνουμε πράγματα από αυτούς».
Οι 22 αθλητές που κλήθηκαν στην προετοιμασία είναι οι: Ευγένιος Κουλούρης, Διονύσης Γεωργιάδης, Χριστόφορος Μπακαούκας, Νίκος Κοκολοδημητράκης (ΑΕΚ), Γιώργος Ζαραβίνας, Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου, Χαράλαμπος Μάλλιος, Νίκος Σαμαράς (Διομήδης Αργους), Απόστολος Παλάσκας, Θεόδωρος Πετρίδης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Γεωργιάδης, Γιώργος Μαστορογιάννης (ΑΣΕ Δούκα), Στέλιος Δημάκης (ΓΑΣ Κιλκίς), Χρήστος Τσάτσος (Αερωπός Εδεσσας), Θεόδωρος Ευαγγελίδης (ΧΑΝΘ), Κώστας Τσιλιμπάρης (Κονβερσάνο/Ιταλία), Βύρωνας Παπαδόπουλος (Εμπορ Ροστόκ/Γερμανία), Δημήτρης Τζιμούρτος (Αιντραχτ Χιλντεσχάιμ/ Γερμανία), Γιώργος Χαλκίδης (Βέτσλαρ/ Γερμανία), Αλέξης Αλβανός (Μπάλινγκεν/Γερμανία), Νίκος Ριγανάς (Κονστάντζα/Ρουμανία), Σπύρος Μπαλωμένος (Λέομπεν/Αυστρία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου