Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Μαζεύεται η εθνική ανδρών

Όσο γιόρτασαν, γιόρτασαν.
Ο λόγος για τους παίκτες της εθνικής ομάδας χάντμπολ ανδρών οι οποίοι από την Τρίτη (27/12) ξεκινούν την προετοιμασία τους για τα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2013.
Το πρώτο ραντεβού έχει οριστεί για τις έξι το απόγευμα στο κλειστό των Συκεών, όπου οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις 30 του μήνα, αλλά και μετά το απαραίτητο διάλλειμα για την έλευση του νέου χρόνου θα συνεχιστούν ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Η εθνική ομάδα θα δώσει τέσσερα παιχνίδια στον 6ο προκριματικό όμιλο με αντιπάλους την Κύπρο (στις 4 Ιανουαρίου στη Μίκρα και στις 8 στη Λευκωσία) και τη Βοσνία (στις 11 Ιανουαρίου στο Γκόραζντε και στις 15 του μήνα στη Μίκρα) και η πρώτη ομάδα του ομίλου θα προκριθεί στα μπαράζ του Ιουνίου.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Κρανάκης κάλεσε 22 αθλητές για το καμπ και τους επίσημους αγώνες, εκ των οποίων θα επιλεγούν οι 19 για τα ματς με Κύπρο και Βοσνία. Πρόκειται για τους Ευγένιο Κουλούρη, Διονύση Γεωργιάδη, Χριστόφορο Μπακαούκα, Νίκο Κοκολοδημητράκη (ΑΕΚ), Γιώργο Ζαραβίνα, Θόδωρο Μεγαλοοικονόμου, Χαράλαμπο Μάλλιο, Νίκο Σαμαρά (Διομήδης Αργους), Απόστολο Παλάσκα, Θεόδωρο Πετρίδη (ΠΑΟΚ), Γιώργο Γεωργιάδη, Γιώργο Μαστορογιάννη (ΑΣΕ Δούκα), Στέλιο Δημάκη (ΓΑΣ Κιλκίς), Χρήστο Τσάτσο (Αερωπός Εδεσσας), Θεόδωρο Ευαγγελίδη (ΧΑΝΘ), Κώστα Τσιλιμπάρη (Κονβερσάνο), Βύρωνα Παπαδόπουλο (Εμπορ Ροστόκ), Δημήτρη Τζιμούρτο (Αϊντραχτ Χιλντεσχάιμ), Γιώργο Χαλκίδη (Βέτσλαρ), Αλέξη Αλβανό (Μπάλινγκεν), Νίκο Ριγανά (Κονστάντζα) και Σπύρο Μπαλωμένο (Λέομπεν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου