Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Αποφάσεις Δ.Σ. ΟΧΕ- Νέοι ομοσπονδιακοί προπονητές


Στην Εθνική γυναικών ο Καρακεχαγιάς
Στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΟΧΕ μεταξύ άλλων ανατέθηκαν καθήκοντα προπονητών στις Εθνικές ομάδες και στην Ανάπτυξη.
Ειδικότερα:
Προπονητής Εθνικής Γυναικών Θανάσης Καρακεχαγιάς, Συνεργάτης προπονητής Εθνικής Γυναικών και προπονητής Νεανίδων Σάκης Παλαμάς, Προπονητής Εθνικής Εφήβων Στέλιος Σεϊρεκίδης, Επικεφαλής τεχνικός της Ανάπτυξης και προπονητής της Εθνικής ομάδας Παίδων Παναγιώτης Ιατρούδης,
Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Προπονητές (ΠΟΠ) Γιάννης Μπιζέτας (Κεντρική περιφέρεια- Ενώσεις: Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Ελλάδας, Βορειοδυτικής Ελλάδας –και ΤΕ Κέρκυρας), Γιάννης Λαζαρίδης ( Βόρεια Περιφέρεια: Ενώσεις Θεσσαλονίκης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ΤΕ Β. Αιγαίου) , Κώστας Κότσιρας (Περιφέρεια Νοτίου Ελλάδος, Ενώσεις Αττικής, Πελοποννήσου, ΤΕ Κρήτης, ΤΕ Ν/Α Πελοποννήσου και τους νομούς της Στερεάς Ελλάδας), Σύμβουλος Επιμόρφωσης της Ανάπτυξης: Θεόδωρος Τογανίδης.
Επίσης το ΔΣ αποφάσισε η Εθνική ομάδα των Εφήβων να δηλώσει συμμετοχή στη Μεσογειάδα που θα γίνει στην Πορτογαλία 19-26/2/2012 ως μέρος της προετοιμασίας για την συμμετοχή της ομάδας στα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων 2012 (30 Μαρτίου- 1 Απριλίου 2012).
ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
Μετά την συγχώνευση των δυο Ευρωπαϊκών Κυπέλλων (Κυπελλούχων και ΕHF) στους Άνδρες, όπως ανακοινώθηκε από την EHF, στο νεοσύστατο Κύπελλο European Cup αποφασίστηκε ότι θα συμμετάσχει η δευτεραθλήτρια του πρωταθλήματος Ελλάδος ενώ ο Κυπελλούχος Ελλάδος Ανδρών ή ο φιναλίστ του τελικού του κυπέλλου (εάν ο κυπελλούχος είναι και πρωταθλητής ή δευτεραθλητής) θα συμμετάσχει στο Τσάλεντζ Καπ.
Κατόπιν της ανάληψης της Προεδρίας της ΟΧΕ από τον Χαράλαμπο Πιλαφά την Προεδρία της Επιτροπής Πρωταθλημάτων ( ΔΕΠ), αναλαμβάνει η Ειδική Γραμματέας του ΔΣ της ΟΧΕ, κα Κυριακή Μπακουλοπούλου.
Ως εκπρόσωπος της ΟΧΕ στην Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β ) ορίστηκε, το μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ Δημήτρης Σταυρακάκης.
Το ΔΣ της ΟΧΕ αποφάσισε τη συγκρότηση μιας νέας Επιτροπής η οποία θα αναλάβει επαφές με την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς και με ιδιώτες για την εξεύρεση χορηγιών και φιλοξενιών για τις αγωνιστικές εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας.
Στην επιτροπή θα συμμετέχουν: Δημήτρης Σταυρακάκης (Πρόεδρος), Στάθης Παπαχαρτοφύλης, Ανδρέας Κόγκας, Γιάννης Στρατάκης, Κώστας Σταματιάδης, Κώστας Χατζηδημητρίου.
Ακόμα στο ΔΣ της ΟΧΕ συζητήθηκε εισήγηση της Επιτροπής Beach Handball και αποφασίστηκε να μην προχωρήσει η διεκδίκηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μπιτς Χάντμπολ Ανδρών και Γυναικών για το 2014.
Τέλος στο Γραφείο Τύπου της ΟΧΕ μετά από απόφαση του Δ.Σ προσελήφθη ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου