Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Εν μέσω αποθέωσης το paokhandball.gr στον αέρα

 Από Χρύσανθο Δοβλέτογλου
Μέσα σε άκρως ΠΑΟΚτσήδικο κλίμα παρουσιάστηκε η ιστοσελίδα που θα ασχολείται αποκλειστικά με θέματα του τμήματος χάντμπολ του "Δικεφάλου". Αρκετά τα τιμώμενα πρόσωπα τα οποία παρέλαβαν από μια φανέλα της ομάδας με το ονομά τους (VIDEOS)

Το www.paokhandball.gr είναι γεγονός. Από την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου το τμήμα χειροσφαίρισης του ΠΑΟΚ διαθέτει την επίσημη ιστοσελίδα του, μέσω της οποίας ο κάθε φίλαθλος έχει την δυνατότητα να ενημερώνεται για όσα αφορούν την ομάδα.

Η παρουσίαση του site έγινε το βράδυ της Πέμπτης (22/12), στο bar "ΚΟΝΑ", στη Νεάπολη, και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία έδωσαν το παρών οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και φίλαθλοι των "ασπρόμαυρων", τιμήθηκαν οι κ.κ. Κατσαρής, Σαχπατζίδης, Χατζόπουλος, Παπαδόπουλος, Σαββάογλου, Μανδρίνος, Πεκιαρίδης, Φραγγίδης, Πιπελίδης, Καρδάσης, Νατσιόπουλος και Χατζηγεωργίου για την προσφορά τους στο τμήμα και τον σύλλογο.
Οσοι από τους προαναφερθέντες παρέστησαν στον χώρο παρέλαβαν από μια φανέλα του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ με το ονομά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου