Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΟ MIELEC

Πηγή: http://www.diomidis-handball.gr
Απο την Νότια Πολωνία και το όμορφο Mielec ξεκινά το προσεχές Σαββατοκύριακο το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Διομήδη για τον 3ο γύρο του Challenge Cup και ας ελπίσουμε βέβαια να μην τελειώσει άδοξα με έναν αποκλεισμό. Ο Διομήδης πληρώνει για άλλη μια φορά την αδυναμία ή μάλλον την ανυπαρξία αξιοπρεπών αθλητικών υποδομών στην περιοχή που να του επιτρέπουν να φιλοξενήσει ευρωπαϊκού επιπέδου αγώνα με αποτέλεσμα και φέτος να καλείται να δώσει και τα δύο παιχνίδια εκτός Ελλάδος με δεδομένο ντεσαβαντάζ έναντι του αντιπάλου.
Θυμίζουμε ότι η φετινή είναι η τρίτη ευρωπαϊκη συμμετοχή του Διομήδη σε ευρωπαϊκες διοργανώσεις τα τελευταία 6 χρόνια, γεγονός πρωτόγνωρο για τα αθλητικά δρώμενα της Αργολίδας όμως και πάλι ο φίλαθλος κόσμος μας δεν έχει την δυνατότητα να απολαύσει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα. Τέλος πάντων, η φετινή παρουσία και εικόνα της ομάδας δεν μας επιτρέπει να μεμψιμοιρούμε, για αυτό και θα σταματήσουμε εδώ την συγκεκριμένη αναφορά και δεν θα επεκταθούμε περαιτέρω. Άλλωστε καθείς νοήμων αντιλαμβάνεται.
Στα αγωνιστικά, η ομάδα αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι από το Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό την Βαρσοβία. Από εκεί οδικώς θα κατευθυνθεί στο Mielec όπου και αναμένεται να φτάσει αργά το βράδυ. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 03/12/2011 και ο επαναληπτικός την επόμενη μέρα (04/12/2011). Τραυματίας αναχώρησε για την Πολωνία ο Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου (μετα το χτύπημα που δέχτηκε στον αγώνα με την Χ.Α.Ν.Θ.) και η συμμετοχή του θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.
Η ομάδα του Mielec είναι σχετικά νέα στο χώρο του handball της Πολωνίας (ιδρύθηκε το 1997), όμως γρήγορα καθιερώθηκε στα υψηλά σαλόνια και σήμερα θεωρείται από τις ανερχόμενες δυνάμεις στο Πολωνικό handball. Αγωνίζεται σε ένα υπέροχο γήπεδο χωρητικότητας 2200 θέσεων. Το φετινό είναι το παρθενικό της ταξίδι στην Ευρώπη όμως έχει πολλά όνειρα για διάκριση. Στο φετινό πρωτάθλημα της Πολωνίας βρίσκεται στην 4η θέση μετά από 14 αγωνιστικές με 7 νίκες, 6 ήττες και 1 ισοπαλία.
Το έργο της ομάδας μας είναι σαφώς δύσκολο δεδομένου ότι παίζει και τα 2 παιχνίδια εκτός έδρας, όμως βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και είναι έτοιμη να παλέψει επί ίσοις όροις στο παρκέ και να διεκδικήσει την υπέρβαση. Σήμερα μπαίνουμε στον Δεκέμβρη και οι Λύκοι παραμένουν αήττητοι στις επίσημες υποχρεώσεις τους. Θα σπάσει άραγε το σερί στην Πολωνία ή λέτε να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη πρόκριση; Θα φανούν όλα στο γήπεδο. Οι ευχές όλων μας είναι μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου