Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

«Μας… άνοιξε η όρεξη»

Πηγή: http://www.handball.gr

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας μιλάει στοhandball.gr για τον «άθλο» του Διομήδη Αργους στην Πολωνία
Τι και αν έδωσε τα δύο παιχνίδια εκτός έδρας, τι και αν το Πολωνικό πρωτάθλημα είναι πιο προηγμένο από το Ελληνικό, ο Διομήδης Αργους τα κατάφερε περίφημα κόντρα στην Μίλετς και πήρε την σπουδαία πρόκριση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο τεχνικός των «Λύκων» Δημήτρης Δημητρούλιας μίλησε στο handball.gr για την εμπειρία αυτών των δύο αγώνων, αλλά και για την συνέχεια του Τσάλεντζ Καπ.
«Οι Πολωνοί, όπως δήλωσε και ο προπονητής τους μας θεωρούσαν εύκολη λεία. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε στο πρώτο ματς τον εκνευρισμό τους και μείναμε κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος. Στο δεύτερο αγχώθηκαν πάρα πολύ και εμείς ήμασταν πολύ διαβασμένοι και συγκεντρωμένοι. Η άμυνα 6-0 μας έδωσε πολλές λύσεις και καταφέραμε να τους ‘’μπλοκάρουμε’’. Παίξαμε εξαιρετικά, με πάθος. Ηταν το καλύτερο μας φετινό παιχνίδι αναμφισβήτητα. Είναι μία πολύ μεγάλη πρόκριση, από τις μεγαλύτερες για Ελληνική ομάδα, αφού παίξαμε δύο ματς εκτός έδρας σε ένα αρκετά προηγμένο πρωτάθλημα», σχολίασε αρχικά ο 33χρονος προπονητής.
«Γυρίσαμε πιο πλούσιοι αγωνιστικά»
Στην συνέχεια σε ερώτηση για το αν μεγαλώνουν οι προσδοκίες και το αν θεωρεί πως μπορεί αυτό να επηρεάσει την ομάδα του στο Ελληνικό πρωτάθλημα απάντησε: «Εκ των πραγμάτων μας έχει ανοίξει η όρεξη. Η αλήθεια υπάρχει ενδεχόμενο να μας επηρεάσουν οι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, κυρίως λόγω κούρασης. Ομως από την άλλη η δικιά μου δουλειά είναι η ομάδα να είναι προετοιμασμένη να υποστεί μία τέτοια κατάσταση. Είναι μια ομάδα με νεαρούς παίκτες. Το κέρδος μας είναι ο έφηβος Κρεμαστιώτης που ήταν πολύ καλός, παίρνοντας και μεγάλο χρόνο συμμετοχής.
Μακάρι να μπορούσαμε να παίζουμε συνέχεια τέτοια ματς ευρωπαϊκού επιπέδου. Αυτά τα ματς κάνουν μία ομάδα καλύτερη. Γυρίσαμε πολύ πιο πλούσιοι αγωνιστικά από την Πολωνία».
«Θέλω την Βοσνιακή»
Αναφορικά με την αυριανή κλήρωση και τους πιθανούς αντιπάλους στην επόμενη φάση ο τεχνικός των «Λύκων» σημείωσε: «Ολες οι ομάδες είναι στα μέτρα μας. Το αν θα παίξουμε κάποιο ματς στην περιοχή μας είναι θέμα της διοίκησης, αλλά εγώ θα ήθελα να αγωνιστούμε εντός έδρας. Πιστεύω ότι θα ήταν καλό να αποφύγουμε ομάδες από δυνατά πρωταθλήματα, όπως της Κροατίας. Μια πολύ καλή κλήρωση θα ήταν η Βοσνιακή ομάδα, ίσως και η Μακάμπι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου