Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Στο γκρουπ των ισχυρών Διομήδης και Δούκας!




Κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες θα διεξαχθεί η αυριανή (12μ.) κλήρωση στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στη Βιέννη για τον Διομήδη Αργους και τον Δούκα. Οι Ελληνικές ομάδες τοποθετήθηκαν στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας (ισχυροί) για την φάση των «16» του Τσάλεντζ Καπ και όχι μόνο δεν υπάρχει περίπτωση να κληρωθούν μεταξύ τους, αλλά αποφεύγουν επίσης και τις πιο δυνατές ομάδες του θεσμού, όπως η Πορτογαλική Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η Σέρβικη Κολουμπάρα Λαζάρεβατς και η Ιταλική Μπόζεν που είναι στο πρωτάθλημα της 1η με «8 στα 8». Επιπλέον οι υποψήφιοι αντίπαλοι τους είναι όλοι στα μέτρα τους με εξαίρεση ίσως την Ελβετική Βάκερ Τουν και την Πορτόβικ από την Ουκρανία, κυρίως λόγου και του μακρινού ταξιδιού. Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 11 ή 12 Φεβρουαρίου και οι επαναληπτικοί 18 ή 19 Φεβρουαρίου.
Τα γκρουπ δυναμικότητας
1ο γκρουπ: Διομήδης Αργους (ΕΛΛΑΔΑ), Δούκας (ΕΛΛΑΔΑ), Μπόζεν (Ιταλία), Σπόρτινγκ (Πορτογαλία), Σουτσεάβα (Ρουμανία), Μάριμπορ (Σλοβενία), Κολουμπάρα (Σερβία), Κριένς (Ελβετία).
2ο γκρουπ: Γκράντατσατς (Βοσνία), Μπιέλοβαρ (Κροατία), Σιτσία (Κροατία), Ζούμπρι (Τσεχία), Μακάμπι Τίρεκ (Ισράηλ), Σέβεριν (Ρουμανία), Βάκερ Τουν (Ελβετία), Πορτόβικ (Ουκρανία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου