Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Πρόκριση στο… ρελαντί

Πηγή: http://www.handball.gr
Στους «16» του Τσάλεντζ Καπ εξασφάλισε τη συμμετοχή του ο Δούκας επικρατώντας ξανά 36-15 της Γκρέιτ Ντέιν.
Σε ρυθμούς προπόνησης ο Δούκας επιβλήθηκε και στο δεύτερο παιχνίδι με 36-15 της Αγγλικής Γκρέιτ Ντέιν για τον 3ογύρο του Τσάλεντζ Καπ. Ετσι η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» προκρίθηκε στις «16» καλύτερες ομάδες του θεσμού και την Τρίτη στην κλήρωση που θα γίνει στη Βιέννη θα πληροφορηθεί τον επόμενο αντίπαλο του με την ευχή στην κληρωτίδα να βρίσκεται και ο Διομήδης Αργους που παίζει αργότερα κόντρα στην Πολωνική Μίλετς και χρειάζεται νίκη με 2 γκολ διαφορά.
Ο Ελληνας ίντερ της Γκρέτ Ντέιν Ιωσήφ Τζώρτζης, σχολίασε: «Ηταν πρωτόγνωρη κατάσταση να επιστρέψω στην Ελλάδα και να αγωνιστώ κόντρα σε μία Ελληνική ομάδα. Θα προτιμούσα να παίζω χάντμπολ στην Ελλάδα, αλλά η ζωή τα έφερε έτσι. Πήγα στην Αγγλία για σπουδές (κινητές και δορυφορικές τηλεπικοινωνίες) και τελικά έμεινα εκεί για δουλειά και έπαιξα και χάντμπολ. Το επίπεδο δυστυχώς δεν είναι καλό, αυτή η ομάδα είναι ότι καλύτερο έχει το Βρετανικό χάντμπολ, το οποίο είναι εντελώς ερασιτεχνικό. Για να παίξουμε αυτά τα ματς πληρώσαμε μόνοι μας τα εισιτήρια, τα ξενοδοχεία, όλα. Η ομοσπονδία πήρε 13 εκατομμύρια Ευρώ για τους Ολυμπιακούς, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των χρημάτων πήγαν στα σχολεία και στην δημιουργία κλειστών», τόνισε ο Τζώρτζης που είχε την συμπαράσταση των φίλων και της οικογένεια του από τις κερκίδες του Δαϊς. «Είχα να τους δω 8 μήνες γι’ αυτό και χάρηκα», κατέληξε.
«Χθες το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τα 24 λάθη μας. Ξέραμε πως δεν ήταν αντίπαλος που θα μας ζόριζε. Δείξαμε σοβαρότητα και είμαστε στους «16». Ηταν υποχρέωση μας να περάσουμε από εδώ και στο εξής ανεβαίνει το επίπεδο της διοργάνωσης», σχολίασε ο τεχνικός του Δούκα Γιώργος Κρανάκης.
ΓΚΡΕΙΤ ΝΤΕΙΝ- ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 15-36
Τα δεκάλεπτα: 3-6, 6-11, 7-16 (ημχ), 8-23, 13-28, 15-36
ΓΚΡΕΙΤ ΝΤΕΙΝ (Φιλίπ Σεράι): Ραχμάν, Σεμπάτα, Μπουγκάριου 2, Φερέρ 3, Αλτονγκ 3, Ντούσικ 1, Μπαρμπόσα, Τζώρτζης, Τσέζαρ, Κρίτζιαν 3, Καράσκο, Μίκλαους, Ντάνκερ 1, Γκαγκ 2.
ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Γεωργιάδης, Τσακνής, Μαγκαφουράκης, Ακάλεστος 4, Παπαδιονυσίου 3, Γεωργίου 4, Κοτελίδας, Τόμπρος 4, Τζηράς 7, Νικολαϊδης 7, Κοβογλανίδης 1, Γκέρτσος 2, Μαστορογιάννης 3, Αργυράκης 1.
Διαιτητές: Σαπόρτζια- Πάντζιτς (Βοσνία), Κόκκινη: 32:06 Τσέζαρ (επικίνδυνο παιχνίδι), 42:48 Τσακνής (επικίνδυνο παιχνίδι), Δίλεπτα: 2-5, Πέναλτι: 1/1-3/4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου