Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

«Πρώτη» με Κρανάκη

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.com
Tην πρώτη προπόνησή τους θα κάνουν οι διεθνείς μας σήμερα το απόγευμα, Δευτέρα, στο κλειστό της Αγίας Βαρβάρας- Αιγάλεω 6.30-8.30μμ κάτω από τις κατευθύνσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού Γιώργου Κρανάκη. Αύριο το εθνικό μας συγκρότημα θα έχει διπλή προπόνηση με την πρώτη να πραγματοποιείται το πρωϊ (10-12μμ) στο κλειστό Αγίας Βαρβάρας και την δεύτερη να γίνεται το απόγευμα στο Δαϊς (6-8μμ). Ο Παύλος Κουτσικόπουλος της ΧΑΝΘ δεν θα βρίσκεται στην αποστολή λόγω προσωπικού κωλύματος και ως εκ τούτου ως αντικαταστάτης του κλήθηκε ο Στέλιος Δημάκης του ΓΑΣ Κιλκίς.
Τα δυο φιλικά με την Τυνησία θα λάβουν χώρα το πρώτο την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 7μμ στο κλειστό της Αγίας Βαρβάρας-Αιγάλεω (Σιπύλου 16 και Ελ.Βενιζέλου) και το δεύτερο φιλικό το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στο κλειστό του Γέρακα 6.45μμ. Η ομάδα της Τυνησίας θα φτάσει στην Αθήνα την Τετάρτη το βράδυ. Την Πέμπτη το πρωϊ θα προπονηθεί στο κλειστό της Αγίας Βαρβάρας και το απόγευμα θα δώσει το πρώτο φιλικό με την Ελλάδα.
Το έργο του Γιώργου Κρανάκη σε αυτό τον πρώτο κύκλο προετοιμασίας της εθνικής καθώς και των φιλικών με την Τυνησία, θα υποβοηθήσει ο πρώην διεθνής αθλητής και προπονητής
Παναγιώτης Μεσσήνης.
Ο διεθνής Βύρων Παπαδόπουλος σχολιάζει: «Είναι ένα νέο ξεκίνημα με νέο προπονητή. Είμαστε όλοι αποφασισμένοι να στηρίξουμε αυτό το ξεκίνημα. Τα δυο φιλικά με την Τυνησία είναι ένα δυνατό τεστ εν όψει της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου πρωταθλήματος 2013»
Ο διεθνής Νίκος Ριγανάς τονίζει: « Έχουμε αλλαγή προπονητή, έχουμε μια καινούργια αρχή. Πρέπει να μπούμε στη νέα νοοτροπία που θα μας δώσει ο νέος μας προπονητής. Πρέπει να ξαναβρεθούμε πάλι σε νίκες και πρέπει να εξασφαλίσουμε το εισιτήριο για μια μεγάλη διοργάνωση. Από τους αντιπάλους στην προκριματική φάση επικεντρώνουμε την προσοχή μας στη Βοσνία χωρίς να υποτιμούμε την αξία της Κύπρου».
Ο διεθνής Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε: « Εύχομαι να είναι όλοι οι παίκτες υγιείς. Στόχος της ομάδας είναι πάντα είτε με τους παλιούς προπονητές είτε με το νέο προπονητή είτε με τους παλιούς παίκτες είτε με τους νέους παίκτες, η ομάδα να μην μείνει πίσω»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου