Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΙΣ



«Σε αυτόν τον αγώνα είχαμε τρία πρόσωπα. Το πρώτο, του πρώτου ημιχρόνου που με πάρα πολύ καλή άμυνα και εξουδετερώνοντας το Μαστορόγιαννη χτίσαμε με αυτοπεποίθηση μια διαφορά επτά γκολ. Πατούσαμε πολύ καλύτερα από τον αντίπαλο και διαφαινόταν από το πρώτο ημίχρονο η νίκη, πράγμα πολύ επικίνδυνο, ιδιαίτερα σ’ένα ντέρμπυ.Οι διαφορές όμως ελοχεύουν και την επικινδυνότητα της μη διαχείρισης της ανάκαμψης του αντιπάλου.Και έτσι ενώ στο πέμπτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου είμασταν οκτώ γκολ μπροστά, στο τεσσαρακοστό όγδοο βρεθήκαμε μόλις δύο γκολ μπροστά. Εκεί παρουσιάσαμε το δεύτερο πρόσωπο, αυτό που δεν θέλουμε να έχει η ομάδα μας. Σαν να μην ξέρει τι ψάχνει μέσα στο γήπεδο με αβίαστα λάθη και άμυνες χωρίς πνεύμα έδωσαν στον αντίπαλο εύκολες μπάλλες και γκολ. Το τρίτο μας πρόσωπο από το τεσσαρακοστό όγδοο λεπτό του ματς εως τη λήξη ίσως ήταν το πιο ενδιαφέρον από τα τρία. Ενώ η ανατροπή της διαφοράς έγινε πολύ νωρίς, ουσιαστικά δεν ισοφαριστήκαμε ούτε μια φορά, γεγονός που δείχνει τη στόφα νικητή που έχουν οι παίκτες μου.
Πήραμε τέσσερις πολύ δύσκολους αγώνες και κοιτάμε μπροστά. Για μένα το περισσότερο αισιόδοξο είναι πως η ομάδα έχει μια πολύ νεανική περιφέρεια μαζί με τους τερματοφύλακες, και το περιθώριο των τεχνικών και τακτικών βελτιώσεων είναι τεράστιο. Κάνουμε σημαντικά βήματα στις προπονήσεις και ένα μέρος αυτών αρχίζει να φαίνεται στο γήπεδο. Με το συνεργάτη μου Ανδρέα Βασιλόπουλο δουλεύουμε επίσης πάρα πολύ στην προπόνηση κομμάτια διαχείρησης του σκορ, πράγμα το οποίο μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο να διατηρούμε το σκορ υπέρ μας. Το να παίρνεις τέσσερα ντέρμπυ είναι σημαντικό, αλλά από την άλλη έχουμε παίξει μόνο τέσσερις αγώνες. Το δύσκολο σε μια λίγκα δεν είναι να φτάσεις κάποια αγωνιστική στην πρώτη θέση αλλά να διατηρηθείς σ’αυτή. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πολύ μέσα στο γήπεδο για να παρουσιάσουμε μια βελτιωμένη ομάδα στο επόμενο διάστημα.
Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους Αργίτες που ξόδεψαν το Σάββατό τους για να έρθουν στο Μαρούσι να μας δούν. Τους υποσχόμαστε να τους παρουσιάζουμε τον καλύτερο εαυτόν μας στο κάθε παιχνίδι και εύχομαι στο επόμενο εντός έδρας αγώνα το γήπεδο να είναι κατάμεστο και να μοιραστούμε ολη αυτή την εποικοδομητική ένταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου